Bosch bsg 62004 hortum sorunu.

bu yapıştırıcının fiyatı yan sanayi hortumdan daha pahalıymış :hoba1
Çok fenadır aracımı yeni aldığımda plakayı bu silikonla yapıştırmışlar sökene kadar bildiğim tüm küfürleri ettim :kiskis

çok girmiyor ustam. birazda gevşek kalıyor zaten. dediğiniz gibi deneyeyim şansımı artık.
silikon biraz doldurur etrafını çok da iyi olur ama siyah olanı var, dediğim gibi yapıştırıcı olarak geçen herhangi bir silikon tüpteki malzeme de olur, dyson çok pahalı

silikon biraz doldurur etrafını çok da iyi olur ama siyah olanı var, dediğim gibi yapıştırıcı olarak geçen herhangi bir silikon tüpteki malzeme de olur, dyson çok pahalı
Hortum o plastik buruya 2cm kadar içine geçiyor. Daha fazla geçmiyor. Yinede silikon yapıştırma yapıştırabilir derseniz o ihtimal varsa yarın alayım yapayım

Hortum o plastik buruya 2cm kadar içine geçiyor. Daha fazla geçmiyor. Yinede silikon yapıştırma yapıştırabilir derseniz o ihtimal varsa yarın alayım yapayım
Yapıştırılabilir, dyson pahalı geldiyse hem de büyük, selsil markası da iyidir küçük tüp yapıştırıcıları var beyaz ama elektrik bandı kurtarır onu da 😂

2cm sağlıklı şekilde tutmaz attığın görselde sanki daha fazla alır gibi duruyor biryere takılıyor olmasın

Ne yaptınız, bir iki fotoğraf ekleseydiniz de göreydik

Ne yaptınız, bir iki fotoğraf ekleseydiniz de göreydik
Şöyle yaptım 😁
1000164755.jpg

Ürünü silikonlayacağım alan 2 cm olduğundan dolayı içime sinmedi. En ufak bir zorlamada yerinden çıkar gibi. Kaliteli bir yapıştırıcı almak gerekecekti oda yan sanayiden daha pahalı. Bende yan sanayi sipariş verdim. Ürünün yorumları iyi. Satıcıyla iletişime geçtim, memnun kalacağımı söyledi.
Oynadık bir kumar, bakalım :cigara

gayet ucuz fiyat hayırlı olsun, evet yapıştırıcı tek kullanımlık için tuzlu

Geri
Üst Alt