Hocam aktif olarak white bit dakat paribu binance da mevcutHangi aracı kurumu kullanıyorsunuz.?
Mobil bankacılık üzerinden alım yapmıyorsunuz.?Hocam aktif olarak white bit dakat paribu binance da mevcut
evet fark baya fazla oluyor diye tercih etmedimMobil bankacılık üzerinden alım yapmıyorsunuz.?
Al-Sat makas farkı kaynaklı mı.?
teşekkür ederim hocam bu detaylı cevabın için yatırım amaçlı kullanacağım o zaman binance yi tercih ediyorumNormal borsalarda da dolarda artık makas mevcut maalesef midas gibi. Bu bağlamda da ben paramı Binance üzerinden USDT alarak dolara veya PAXG alarak ons altına çeviriyorum. Normal dolar için de zen.com'u kullanıyorum. Binance'den P2P yoluyla %1 kadar makasla veya kredi kartımdan direkt %3.9 faizle yükleme yapıp orada Dolar veya Euro olarak bekletiyorum.
İşim gereği euro harcamalarım da olduğundan ana para birimi euro olan zen.com sanal kartıyla ödeme yapıyorum. Bankadan ödeme yaparsam %5 + alışveriş faizi ve provizyon makası işliyor. Direkt kredi kartımdan zen'e yüklersem toplam %3.9 gidiyor, cebimdeki TL'yi Binance P2P aracılığı ile zen'e götürürsem %1 civarı gidiyor.
Sanırım zen'de kripto aracılığı özelliği falan da var ama hiç kullanmadım ve makası nedir bilmiyorum.
Parayı swift yolu ile de zen'e gönderebiliyorsunuz bu arada.
Hepsinin paralelinde zen'de amerikan banka hesabı açılıp parayı %0.5 komisyonla makassız olarak çevirip amerikadaki borsalara göndererek direkt dövizle işlem yapmak da mümkün. Wise bizleri ortadoğu vatandaşı kabul etmeye başladığından beri en iyi alternatif bu zen.
Ancak sadece yatırım amaçlı döviz alacak olsam muhtemelen binanceden alırdım, ihtiyacım oldukça da satardım. Komisyon oranı en fazla %0.1 ve makas yok.
hocam kullanmayı pek bilmiyorum da satılacak varlık TRY alınacak var lık USDT mi olacakNormal borsalarda da dolarda artık makas mevcut maalesef midas gibi. Bu bağlamda da ben paramı Binance üzerinden USDT alarak dolara veya PAXG alarak ons altına çeviriyorum. Normal dolar için de zen.com'u kullanıyorum. Binance'den P2P yoluyla %1 kadar makasla veya kredi kartımdan direkt %3.9 faizle yükleme yapıp orada Dolar veya Euro olarak bekletiyorum.
İşim gereği euro harcamalarım da olduğundan ana para birimi euro olan zen.com sanal kartıyla ödeme yapıyorum. Bankadan ödeme yaparsam %5 + alışveriş faizi ve provizyon makası işliyor. Direkt kredi kartımdan zen'e yüklersem toplam %3.9 gidiyor, cebimdeki TL'yi Binance P2P aracılığı ile zen'e götürürsem %1 civarı gidiyor.
Sanırım zen'de kripto aracılığı özelliği falan da var ama hiç kullanmadım ve makası nedir bilmiyorum.
Parayı swift yolu ile de zen'e gönderebiliyorsunuz bu arada.
Hepsinin paralelinde zen'de amerikan banka hesabı açılıp parayı %0.5 komisyonla makassız olarak çevirip amerikadaki borsalara göndererek direkt dövizle işlem yapmak da mümkün. Wise bizleri ortadoğu vatandaşı kabul etmeye başladığından beri en iyi alternatif bu zen.
Ancak sadece yatırım amaçlı döviz alacak olsam muhtemelen binanceden alırdım, ihtiyacım oldukça da satardım. Komisyon oranı en fazla %0.1 ve makas yok.
Evet, ama kripto borsaları her zaman için risktir. Büyük bütçeler söz konusu ise yani en azından birşey olursa sizi hırpalayacak bütçelerse vadeli Türk Lirası daha mantıklı olabilir.teşekkür ederim hocam bu detaylı cevabın için yatırım amaçlı kullanacağım o zaman binance yi tercih ediyorum
hocam kullanmayı pek bilmiyorum da satılacak varlık TRY alınacak var lık USDT mi olacak
Arkadaş konuya tam hakim değil gibi ya fiziki yada banka mobil şubeden alım yapsın.Evet, ama kripto borsaları her zaman için risktir. Büyük bütçeler söz konusu ise yani en azından birşey olursa sizi hırpalayacak bütçelerse vadeli Türk Lirası daha mantıklı olabilir.