Borcam hazneli Airfryer (Onvo-Pirantech)

B Çevrimdışı

Byseus

Yeni Üye
13 Eki 2020
30
36
Selamlar herkese.

Evimde Philips xxl airfryer kullanıyorum fakat artık evde istenmiyor temizliği sağlıksızlığı vs vs. Borcam olanlar çıkmış :) baktım biraz iki tane buldum ikisi de yerli malı ya da üretimi herneyse. Fiyatlar makul 3bin altı. Biri Onvo biri Pirantech marka cihazlar nerdeyse aynı görünümde sadece logolar farklı birde pirantech çelik ızgara kullanmış Onvo halen teflon ızgara. Aramızda bu cihazlardan kullanan var mı? Artılar eksiler nedir? Ya da temizliği ve kullanılan malzeme açısından sağlıklı pişirici diyebileğimiz bir model bilen var mı?

Bahsettiğim iki ürünü karşılaştıran . 👈

B Çevrimdışı

Byseus

Yeni Üye
13 Eki 2020
30
36
Mesele makinenin fan ve rezistans bölümünü temizlemek değil miydi?
Sadece o kadarla kalmıyor yemeğin piştiği yerin malzemesi de sıkıntılıymış. Bunlar piştiği yeri Borcam yapıp temizliğini ve pişen malzemenin o haznede etkileşime girip zarar vermesinin önüne geçmiş ama rezistans ve fan kısmı halen eski usül temizlenmiyor

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,378
Fan ve reziztans aşağıya alınırsa cihazın paketlemesinden büyüme olurmu aklımda deli sorular.
En güzeli modüler yapı.
Fan ve rezistans da modüler olacak.
Firmalar işine gelse yapar.
Bugün binlerce voltluk hatlar, dağıtım panoları vs güvenle çalışıyor.
Bir rezistans soketini sızdırmaz yapmak çok zor olmamalı. :sirit

B Çevrimdışı

Byseus

Yeni Üye
13 Eki 2020
30
36
Pirantech olanı aldım. Deneyim paylaşayım :)

Valla cihaz görüntü olarak çok şık. Hakkını verelim. Ayrıca Philips’e göre çok sessiz. Türkçe dokunmatik butonlar vs. Bunlar artılar şimdilik.

Gelelim şimdilik gördüğüm eksilere. Pişirlen ürünün servis için devrilimi pratik değil. Ağırlık falan etkili ayrıca içindeki ızgarada servise dahil oluyor. :) Bundan daha önemlisi ise süre. 5 orta boy patates kızartmak için attık makineye ilk 20 dk üstler kızardı alt taraf oralı olmadı. Bi 20 daha attık karıştırıp 10 dk sonra yeter diyip toplamda 30 dk sürede patatesi pişiremedi tam olarak 2-3 kez karıştırdık bu sürede. %30 çiğ kaldılar. Philips 30 dkda ruffles yapardı patatesi. Olmadı bu.

küçük porsiyonları pişirmekte sorun çıkarmaz heralde ama dolu dolu hazırlık yapanlar için uygun değil. Çok zaman alır. Zamanı sıkıntı etmeyen için güzel iş görür.

IMG_0641.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,852
Pirantech olanı aldım. Deneyim paylaşayım :)

Valla cihaz görüntü olarak çok şık. Hakkını verelim. Ayrıca Philips’e göre çok sessiz. Türkçe dokunmatik butonlar vs. Bunlar artılar şimdilik.

Gelelim şimdilik gördüğüm eksilere. Pişirlen ürünün servis için devrilimi pratik değil. Ağırlık falan etkili ayrıca içindeki ızgarada servise dahil oluyor. :) Bundan daha önemlisi ise süre. 5 orta boy patates kızartmak için attık makineye ilk 20 dk üstler kızardı alt taraf oralı olmadı. Bi 20 daha attık karıştırıp 10 dk sonra yeter diyip toplamda 30 dk sürede patatesi pişiremedi tam olarak 2-3 kez karıştırdık bu sürede. %30 çiğ kaldılar. Philips 30 dkda ruffles yapardı patatesi. Olmadı bu.

küçük porsiyonları pişirmekte sorun çıkarmaz heralde ama dolu dolu hazırlık yapanlar için uygun değil. Çok zaman alır. Zamanı sıkıntı etmeyen için güzel iş görür.

IMG_0641.jpg
hayırlı olsun cihazın etiketinde kaç watt yazıyor.

Geri
Üst Alt