teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Geçenlerde oğlum BT rx-tx cihaz almıştı bana hediye olarak,genelde gece müzik dinliyordum köyde bilenler bilir mutlaka, eskileri de severim açıkçası genelde 80'ler müziği ,telefon kulaklığı ile dinliyordum fakat trendyolda süper uygun fiyatlı kulaklık gördüm ve oğluma aldırdım, sadece rengi kırmızı o kadar ,mükemmel çıktı doğrusu.Eee, evde dinleyeceğime göre ha kırmızı ha mor ne fark eder değil mi
Tek sıkıntı jakı bazen kulaklık içinde unutuyordum, sabah hanım tv açtığında tabii ses yok Hemen ilk tepkisi " alo sana bu tv ile fazla oynama demiyormuyum, bak ses gitti " oldu
Bir de bir gün apartman grubundan mesaj geldi ,üst komşum sevgili ramazandan :
Eve geldim ,baktım bizim BT ID'si ,çıktım yukarıya ama ne yaptıysam engelleyemedim.Ben de en kısa çözüm olarak tv ile BT cihaz arasına anahtar koymak istedim, hurdalara baktım hem giriş hem çıkış ve bir de eski modemden sökülme açma kapama anahtarı buldum, bir de mini delikli pertinaks ile olayı bitirdim.
Kaba gibi görünüyor ama mükemmel oldu ,bir kutu ayarlamaya bakıyorum şimdi :
Sonraki günlerde de jakı çıkartıp takmaya başladım ,ve aklıma daha önce profilden ayarladığım kulaklık modu geldi, bu kez tersini yaptım profilden ve bingo yine (her zamanki gibi )
Diğer fotolar gelecek birazdan (profil fotoları)
Tek sıkıntı jakı bazen kulaklık içinde unutuyordum, sabah hanım tv açtığında tabii ses yok Hemen ilk tepkisi " alo sana bu tv ile fazla oynama demiyormuyum, bak ses gitti " oldu
Bir de bir gün apartman grubundan mesaj geldi ,üst komşum sevgili ramazandan :
Eve geldim ,baktım bizim BT ID'si ,çıktım yukarıya ama ne yaptıysam engelleyemedim.Ben de en kısa çözüm olarak tv ile BT cihaz arasına anahtar koymak istedim, hurdalara baktım hem giriş hem çıkış ve bir de eski modemden sökülme açma kapama anahtarı buldum, bir de mini delikli pertinaks ile olayı bitirdim.
Kaba gibi görünüyor ama mükemmel oldu ,bir kutu ayarlamaya bakıyorum şimdi :
Sonraki günlerde de jakı çıkartıp takmaya başladım ,ve aklıma daha önce profilden ayarladığım kulaklık modu geldi, bu kez tersini yaptım profilden ve bingo yine (her zamanki gibi )
Diğer fotolar gelecek birazdan (profil fotoları)
Son düzenleme: