Black friday 2019 indirimleri

E Çevrimdışı

Exodia

Aktif Üye
24 Eki 2019
79
25
Evet ben gibi çoğu kişi tv almak için black fridayi bekliyor sanırım. İşi bilen arkadaşlara soruyorum geçen (2018)deki black friday nasıl geçmişti? Hatırı sayılır bir indirim oluyor mu? Gözünüze takılan "Şu tv lerde ciddi indirim bekleniyor, fiyatı bu kadar sövmedin yüksek değildi" dediğiniz tv lerin linkini buraya atarsanız hepimiz faydalanabiliriz.
İyi akşamlar iyi forumlar

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Planlı indirimler ve stok eritmeye yönelik varyasyonlar arasında CİDDİ indirim olacağını düşünmüyorum.
Ciddi indirim yapılanlarda daha önceki gözlemim, evet ciddi bir fiyat farkı oluyor gibi görünse de, 11,11 e hazırlık kapsamında önceden fiyatlar tatlı bir eğim ile zaten yukarı alınıyor, sonrasında 11.11 indirimi adı altında normalde 5tl lik ürün tatlı eğim ile 6t yapılıp, indirim ile 5.1-5.2 seviyelerine çekiliyor. Oransal olarak ciddi fark görünüyor olsa da bunun gerçek indirim olup olmadığını bilmek için 2 ay önceki fiyatını da biliyor olmak gerekiyor.

Ayrıca, bitirilmek istenen, üretimi duran, kronik sorunu olan vs vs ne varsa elden çıkartmak için fırsat olarak bilinir bu günler satıcılar tarafından ;)

Dikkatli olalım lütfen :ok

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,791
Gecen sene tanıdığıma Oled TV alacaktik.
Cok kral bir indirim yakalayamasakta.
500tl civarinda indirim olmustu.
7000tl tv 500tl indirim. oransal bakilirsa. %7 tekabül etti.

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
780
Bizde 10 gün içinde gitar prosesör alacağız.
Bayağı indirim varmış.

M Çevrimdışı

Mustafa4343

Yeni Üye
6 Kas 2019
23
30
bende bekliyorum Black friday 3500 bandında ne alabilirim sizce ekran boyut farketmez ip tv maç izlicem

BramStoker Çevrimdışı

BramStoker

Aktif Üye
8 Eki 2018
120
39
Valla en iyi indirim, fiyatseyir falan gibi grafiksel sitelerden düştüğü en dip noktayı yakalamak, ona göre alınır alınmaz hesabı yapmak.... Ben genelde radarıma 2 3 eşyayı alıyorum, takip ediyorum, beklediğim bir indirime girerse alıyorum....
Misal benim aldığım Philips TV 5 bin bandındaydı hep, 4 bine düştüğünü görünce aldım hemen.... Gibi...

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bende bebek için bir sürü şey bakıyorum, şu anda anne bebek ürününde en Uygun civil bulduk, bebek arabası için hala araştırma fiyat takibi yapıyoruz, bı tane çok güzel fiyat inmiş 600 TL , korkum şu hepsi burada bu kadar indirmiş se n11 de indirebilir mi ? N11 de bu ürün indirime girer mi?
Yada indirim kuponu bulabilirmiyiz, hep ikilemdeyiz ?

Ayric tavsiyelerinizi bekliyorum ; https://tavsiyeforumu.com/konu/bebek-arabasi-tavsiye.5884/#post-118630

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
909
44
Planlı indirimler ve stok eritmeye yönelik varyasyonlar arasında CİDDİ indirim olacağını düşünmüyorum.
Ciddi indirim yapılanlarda daha önceki gözlemim, evet ciddi bir fiyat farkı oluyor gibi görünse de, 11,11 e hazırlık kapsamında önceden fiyatlar tatlı bir eğim ile zaten yukarı alınıyor, sonrasında 11.11 indirimi adı altında normalde 5tl lik ürün tatlı eğim ile 6t yapılıp, indirim ile 5.1-5.2 seviyelerine çekiliyor. Oransal olarak ciddi fark görünüyor olsa da bunun gerçek indirim olup olmadığını bilmek için 2 ay önceki fiyatını da biliyor olmak gerekiyor.

Ayrıca, bitirilmek istenen, üretimi duran, kronik sorunu olan vs vs ne varsa elden çıkartmak için fırsat olarak bilinir bu günler satıcılar tarafından ;)

aynen katiliyorum bu olay bütün dünya da yapiliyor ama türkiyede abartilarak yapiliyor hatta gecen sene filan hepsiburda gibi sitelerin 100 liralik ürünü 150 lira fiyatla black friday indirimi ayagina satmaya calistigi olmustu o yüzden acil ihtiyaciniz olan ürünler haricinde kafanizda bi plan varsa minimum 3-4 ay önceden fiyatlari not alip bu tarz sözde indirim dönemlerinde önce fiyat karsilastirmasi yapmaniz gerekir almanyada magzalar simdiden stok eritip yeni ürünlere yer acmak icin eldekileri cikartmaya calisiyor bile black friday zamanida 100 tane "indirimli" ürün ilani yaparlar iclerinden sadece 1 tanesi ise yarar veya gercekten indirimli olur

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51

Bu durumu geçen yıl tesadüfen öğrenmiştim... Atıyorum, ağustos ayında yurt dışından aldığım ürünü 11.11 indiriminde aynı sitede görmüştüm ve indirim olduğu halde ağustos ayında aldığım fiyattan pahalıydı. Bu sebeple, dikkatli olmakta fayda var...

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Herkes TV alıyor demekki ihtiyar çok forumda evdeki tvyi eskitip yenisini bakıyorlar ? valla ben çamaşır makinesi bakıyorum ama fiyatlar çok oynamıyor fazla indirim yok gibi.

Geri
Üst Alt