Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Saat sabahın 5 i olmuş, vatandaşın işi gecikmenin diye çalışmaya devam dostlar ??
Yaşlandık mı ne? Sorusu daha uygun değil mi?Adem Helvacı' Alıntı:Saat sabahın 5 i olmuş, vatandaşın işi gecikmenin diye çalışmaya devam dostlar ??
Bu yeni düzenin ilk heyecanları rayına oturacaktır.Hatırladığım bir adem helvacı vardı....
Bana derdi ki ; fikret bu kadar zorlama kendini ben de zamanında senin gibi kendimi yirtiyordum. Faydasını göremedim, her gün yine işler arttı her gün hızmet ettim ama karşılığı boşta kaldı.
Şimdi bakıyorumda , adem helvacı kendine yine eski yıllarındaki gibi vakit ayırmaz olmuş.
Üzüldüm ?
Kardeşim sensiz geçti geceler. Ümit abimize haber salalım gelsinAhh benim benim abimmm?️
Ustaaaa, 2-3 seneye kadar yanımdasınneden saçların beyazlamış usta anladım kolay gelsin.
yakında ayna ile vücudumda siyah saç arar olurumUstaaaa, 2-3 seneye kadar yanımdasın
Hazırlık sürecinde çok geride kalanlar vardı kardeşim mecburen bu ara biraz mesai yapacağız. Bildiğiniz üzere zaten kendimi bu işlere adamak adına ticaretten de elimi eteğimi çekiyorum, yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim.Bu yeni düzenin ilk heyecanları rayına oturacaktır.
Usta bizim hatun baldız vs dip boyam geldi falan dediğinde onlara ''Benim de benim de'' diyorum, Malum hani diplerde bir iki yerde siyahlar çıkıyoryakında ayna ile vücudumda siyah saç arar olurum
Fikom geçiş sürecinde mecburen aksattığım bazı durumlar vardı, benim işlerim yüzünden vatandaş beklememeli diye düşündüm ama haklısın. Sen uyarınca bir dönüp baktım şöyle de dedim ki kendime.. AdoooooHatırladığım bir adem helvacı vardı....
Bana derdi ki ; fikret bu kadar zorlama kendini ben de zamanında senin gibi kendimi yirtiyordum. Faydasını göremedim, her gün yine işler arttı her gün hızmet ettim ama karşılığı boşta kaldı.
Şimdi bakıyorumda , adem helvacı kendine yine eski yıllarındaki gibi vakit ayırmaz olmuş.
Üzüldüm ?