SmilingArtichoke
Aktif Üye
Bimcell'de aylık ek 4.23 TL olarak taksitlendirmişler. Diğerleri toptan olarak alabilirler.bence yok hepsi bunlar gibi nerdeyse fiyatları
telsiz kullanım ücreti peşin olarak ödenmiyor mu acaba
Bimcell'de aylık ek 4.23 TL olarak taksitlendirmişler. Diğerleri toptan olarak alabilirler.bence yok hepsi bunlar gibi nerdeyse fiyatları
telsiz kullanım ücreti peşin olarak ödenmiyor mu acaba
Teknosacell faturasızgeçebileceğimiz ucuz özel tarifeler var mı ? benim tanıdık 28 tl ye 6 gb 750 alıyor telekomdan ama bende o tarife 70 tl çıkıyor
Haydaaaa, neden bana bildirmedin bakayım bunlarıTeknosacell faturasız
![]()
Vestelcell Faturalı
![]()

Hiç haberim olmadı valla abi tarife aradığındanHaydaaaa, neden bana bildirmedin bakayım bunları
Biz her ay ttelekoma 750+1000+2GB ücreti olarak 55 tl veriyoruz,55 tlye 12 GB alacakken![]()
Hemen vestele bakayım (mutlu emekli olayım)Hiç haberim olmadı valla abi tarife aradığındanvestel katlanan maksiye geçersen 1000dk + 1000 sms + 18gb 55 tl

Olamam çünkü vestel faturalıymışHemen vestele bakayım (mutlu emekli olayım)![]()

Teknosaya git abi faturasız onlarOlamam çünkü vestel faturalıymış![]()
tüm karma paketler kapatılıp, sadece 75 lira aylık olan paket mi kalıyor? standart 75 lira mı istiyor?1 temmuz itibariyle bimcell
![]()
Karma paketler devam ediyor. Eskileri kapatıp, yenilerle devam edin diyorlar. Fiyatlar da makul olmaktan çıkıyor. Bu gelen haber de karma paket dışında kalanları unutmadıklarının haberi :(tüm karma paketler kapatılıp, sadece 75 lira aylık olan paket mi kalıyor? standart 75 lira mı istiyor?
yoksa yeni müşteriler bu paketlere geçemeyeck de, eski müşteriler devam mı edecek?
Karma paketlere zam yaptılardı. Sıra tekil alımlar içindi. Onlarada bu şekil zamtüm karma paketler kapatılıp, sadece 75 lira aylık olan paket mi kalıyor? standart 75 lira mı istiyor?
yoksa yeni müşteriler bu paketlere geçemeyeck de, eski müşteriler devam mı edecek?