Teşekkür ederim abicimGüle güle kullan ,eline emeğine sağlık sevgili yefe78
Eli biraz havya tutan biri akü pil sorunu olduğunda pilleri değiştirir, fakat 1850 piler cihaz kadar tutar yenisini almak yada almışken iyisini almak önemli yada sonradan adaptör eklenir kablolu olarak devam edilir.Bu tip ürünlerde önemli olan akü ve kullanilan bitlerin kalitesi, belli bir dönem sonunda aküleri bozuk bir alet yiginina sahip oluyoruz.
TR de de büyük ihtimalle vardir tek akü ile bir cok akülü aleti calistirma opsiyonu olan ürünler piyasaya cikti onlar daha mantikli ,akü bozulunca aletide degistirmek zorunda kalinmiyor en azindan,ayrica akü kullanma sikligi kullanilan ekipmanlarin sayisi arttigi icin sardan kaynaklanan bozulma problemi de azaliyor.
Ben eski laptop pillerini kullanıyorumEli biraz havya tutan biri akü pil sorunu olduğunda pilleri değiştirir, fakat 1850 piler cihaz kadar tutar yenisini almak yada almışken iyisini almak önemli yada sonradan adaptör eklenir kablolu olarak devam edilir.
Bu tip ürünlerde önemli olan akü ve kullanilan bitlerin kalitesi, belli bir dönem sonunda aküleri bozuk bir alet yiginina sahip oluyoruz.
TR de de büyük ihtimalle vardir tek akü ile bir cok akülü aleti calistirma opsiyonu olan ürünler piyasaya cikti onlar daha mantikli ,akü bozulunca aletide degistirmek zorunda kalinmiyor en azindan,ayrica akü kullanma sikligi kullanilan ekipmanlarin sayisi arttigi icin sardan kaynaklanan bozulma problemi de azaliyor.
Yedek akü için firmayı aradım 300 tl dediler ben de video hazırladım hediye edin diye mail attım bakam nediyeceklerEli biraz havya tutan biri akü pil sorunu olduğunda pilleri değiştirir, fakat 1850 piler cihaz kadar tutar yenisini almak yada almışken iyisini almak önemli yada sonradan adaptör eklenir kablolu olarak devam edilir.
Bu da güzel birşey Emmi eskiyi değerlendirmek lazım.Ben eski laptop pillerini kullanıyorum
20 euro civari 18 volt ortak kullanilabilen piler keske bunu teldeki sarj aleti kablosu gibi bir standart olustursalar da bütün marka ürünlerinde kullanilabilse ..sadece ihtiyaca göre amper ,volt farkli olsa.Eli biraz havya tutan biri akü pil sorunu olduğunda pilleri değiştirir, fakat 1850 piler cihaz kadar tutar yenisini almak yada almışken iyisini almak önemli yada sonradan adaptör eklenir kablolu olarak devam
Hediye etmeleri lazım aslında abonesi yüksek youtuberlere hemen yollarlar hatta tanıtım için cihaz dahi göderirler firmaya bağlı biraz o kadar video çekip koymuşun yollamaları lazım.Yedek akü için firmayı aradım 300 tl dediler ben de video hazırladım hediye edin diye mail attım bakam nediyecekler
Ben eski laptop pillerini kullanıyorum
2 adetini mini şarjlıda kullanıyorum,bunlar da yedekBu da güzel birşey Emmi eskiyi değerlendirmek lazım.
lifepo4 ler nasil olur ?2 adetini mini şarjlıda kullanıyorum,bunlar da yedek
Yeşiller sony pil gibi duruyor vtc5-vtc6 sony piller iyidir Emmi.2 adetini mini şarjlıda kullanıyorum,bunlar da yedek