Bim de satılan SGS PLUS-SGS5245 darbeli şarjlı matkap incelemesi

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Hayırlı olsun güle güle kullan bime uğramasan buraya gelmeyeceksin :kiskis

Bayadır yoksun umarım herşey yolundadır..

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Bu tip ürünlerde önemli olan akü ve kullanilan bitlerin kalitesi, belli bir dönem sonunda aküleri bozuk bir alet yiginina sahip oluyoruz.
TR de de büyük ihtimalle vardir tek akü ile bir cok akülü aleti calistirma opsiyonu olan ürünler piyasaya cikti onlar daha mantikli ,akü bozulunca aletide degistirmek zorunda kalinmiyor en azindan,ayrica akü kullanma sikligi kullanilan ekipmanlarin sayisi arttigi icin sarjdan kaynaklanan bozulma problemi de azaliyor.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bu tip ürünlerde önemli olan akü ve kullanilan bitlerin kalitesi, belli bir dönem sonunda aküleri bozuk bir alet yiginina sahip oluyoruz.
TR de de büyük ihtimalle vardir tek akü ile bir cok akülü aleti calistirma opsiyonu olan ürünler piyasaya cikti onlar daha mantikli ,akü bozulunca aletide degistirmek zorunda kalinmiyor en azindan,ayrica akü kullanma sikligi kullanilan ekipmanlarin sayisi arttigi icin sardan kaynaklanan bozulma problemi de azaliyor.
Eli biraz havya tutan biri akü pil sorunu olduğunda pilleri değiştirir, fakat 1850 piler cihaz kadar tutar yenisini almak yada almışken iyisini almak önemli yada sonradan adaptör eklenir kablolu olarak devam edilir.

yefe78 Çevrimdışı

yefe78 

Aktif Üye
20 Ocak 2018
354
TR de de büyük ihtimalle vardir tek akü ile bir cok akülü aleti calistirma opsiyonu olan ürünler piyasaya cikti onlar daha mantikli ,akü bozulunca aletide degistirmek zorunda kalinmiyor en azindan,ayrica akü kullanma sikligi kullanilan ekipmanlarin sayisi arttigi icin sardan kaynaklanan bozulma problemi de azaliyor.

Eli biraz havya tutan biri akü pil sorunu olduğunda pilleri değiştirir, fakat 1850 piler cihaz kadar tutar yenisini almak yada almışken iyisini almak önemli yada sonradan adaptör eklenir kablolu olarak devam edilir.
Yedek akü için firmayı aradım 300 tl dediler ben de video hazırladım hediye edin diye mail attım bakam nediyecekler:)

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Eli biraz havya tutan biri akü pil sorunu olduğunda pilleri değiştirir, fakat 1850 piler cihaz kadar tutar yenisini almak yada almışken iyisini almak önemli yada sonradan adaptör eklenir kablolu olarak devam
20 euro civari 18 volt ortak kullanilabilen piler keske bunu teldeki sarj aleti kablosu gibi bir standart olustursalar da bütün marka ürünlerinde kullanilabilse ..sadece ihtiyaca göre amper ,volt farkli olsa.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Yedek akü için firmayı aradım 300 tl dediler ben de video hazırladım hediye edin diye mail attım bakam nediyecekler:)
Hediye etmeleri lazım aslında abonesi yüksek youtuberlere hemen yollarlar hatta tanıtım için cihaz dahi göderirler firmaya bağlı biraz o kadar video çekip koymuşun yollamaları lazım.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ben eski laptop pillerini kullanıyorum :)

Bu da güzel birşey Emmi eskiyi değerlendirmek lazım.
2 adetini mini şarjlıda kullanıyorum,bunlar da yedek :)

WhatsApp-Image-2023-03-11-at-01.42.09.jpg

Geri
Üst Alt