Beykozda ki Değnekçi Terörü

KOSOVALI Çevrimdışı

KOSOVALI

Aktif Üye
11 Ocak 2018
119
Ben haberi ekşi sözlükte gördüm. Böyle olayları okumaktan, izlemekten, dinlemekten, görmekten bıktım artık ama ülkenin hali bu. İnsanlar zulmün karşısında resmen 3 maymunu oynuyor. Halbuki hepsi birleşse adamı linç edip bıçaklanan kişiyi o duruma düşürmeyebilirlerdi. Sadece 10 tl için yapılana bakın.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,691
“Bir Memlekette, Namuslular, Namussuzlar Kadar Cesur Olmadıkça, O Memlekette Kurtuluş Yoktur”

İsmet İNÖNÜ

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
Ne desek boş. Çok can sıkıcı bir hadise. Böyle şeyler gördükce silahlanmak çok mantıklı geliyor. Karşı adam zaten kanun dinlemiyor yasal olmayan yollardan her türlü silahi taşıyorlar. Bizim burda 300 tlsi olan pompalı silah alıyor . Her kavgada silahlar havada uçuşuyor . Böylelerini çekip vursan sen bişe yapsan sıkıntı yapmasan ayrı sıkıntı iki ucu boklu değnek vallahi. Helenmirren Helenmirren airsoft en mantıklı olay gibi geliyor bana böyle durumlar için.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,344
Ne desek boş. Çok can sıkıcı bir hadise. Böyle şeyler gördükce silahlanmak çok mantıklı geliyor. Karşı adam zaten kanun dinlemiyor yasal olmayan yollardan her türlü silahi taşıyorlar. Bizim burda 300 tlsi olan pompalı silah alıyor . Her kavgada silahlar havada uçuşuyor . Böylelerini çekip vursan sen bişe yapsan sıkıntı yapmasan ayrı sıkıntı iki ucu boklu değnek vallahi. Helenmirren Helenmirren airsoft en mantıklı olay gibi geliyor bana böyle durumlar için.

Airsoft işe yarıyor mu ki? :kiskis

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Ben haberi ekşi sözlükte gördüm. Böyle olayları okumaktan, izlemekten, dinlemekten, görmekten bıktım artık ama ülkenin hali bu. İnsanlar zulmün karşısında resmen 3 maymunu oynuyor. Halbuki hepsi birleşse adamı linç edip bıçaklanan kişiyi o duruma düşürmeyebilirlerdi. Sadece 10 tl için yapılana bakın.

Bu noktadan sonrası benim asıl merak ettiğim, her boka EEEEEEYYYY diyen o zat İSTESE bir kanun ile tüm bunların önüne geçemez mi?

Emrinde bir sürü polisi var, malum onlar rte polisi, devletin değil.

Vatandaşın hali ortada, o Başakşehirin derdine düşsün.

tarikk Çevrimdışı

tarikk 

Süper Üye
6 Ocak 2018
1,631
34
benim semtimde olmuş olay. ofisimiz bi arka sokakda.Ama orada deynek falan tutmuyor kimse öyle bi dünya yok.Böyle bi herifide biz tanımıyoruz. değişik mevzular olsa gerek.ağzımı bozmak istemiyorum kansız saplayıp durmuş!

Helenmirren Çevrimdışı

Helenmirren 

Tester
Aktif Üye
7 Ocak 2018
471
Ben genel olarak taşıyorum maalesef ülke kötü durumda bu konuda bu yüzden savunma yöntemi

KOSOVALI Çevrimdışı

KOSOVALI

Aktif Üye
11 Ocak 2018
119
Bu noktadan sonrası benim asıl merak ettiğim, her boka EEEEEEYYYY diyen o zat İSTESE bir kanun ile tüm bunların önüne geçemez mi?

Emrinde bir sürü polisi var, malum onlar rte polisi, devletin değil.

Vatandaşın hali ortada, o Başakşehirin derdine düşsün.

İstediği her şeyi yapan o zat bununlada ilgilenirdi istese. Ama o zat daha çok bu tipleri sevdiği için tam tersi bir kararda çıkarabilir.

Kısa bir süre sonra kurtulucaz inş bunlardan.

M Çevrimdışı

mgk19 

Aktif Üye
31 Mar 2018
54
38
Sopayla döverek sakat bırakacan böyle *******. Kancık Eline almış bıçağı erkeklik yapıyor aklı sıra.*****siz

Geri
Üst Alt