Beyaz Eşya Yorumlarınız

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
tek verebileceğim tavsiye imkanı varsa bunların yerine beyaz veya cam bulaşık ve buzdolabı eçmeniz çünkü temizliği çok kolay ve güzel, inox biraz teferruatlıdır sadece tecrübe kaynaklı konuştum, he şu anki inoxlar 3 sene öncesi ile bir değil onlarda çok çabuk paslanma ve lekeler oluyordu

Y Çevrimdışı

yasinc 

Aktif Üye
27 Mar 2019
66
29
Eşim inox istediği için aldım yoksa benim için hiç fark etmez :) parmak izi probleminin farkındayım ama ne yaparsın :) linkler için kusura bakmayın.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,009
Eşim inox istediği için aldım yoksa benim için hiç fark etmez :sirit parmak izi probleminin farkındayım ama ne yaparsın :) linkler için kusura bakmayın.

O zaman temizlik sırasında gerekli şartlara uyun derim.
Yoksa inox yüzey zamanla deformasyona uğrayabilir.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Eşim inox istediği için aldım yoksa benim için hiç fark etmez :sirit parmak izi probleminin farkındayım ama ne yaparsın :) linkler için kusura bakmayın.

Abi içişleri bakanı konuya el attı ise bize susmak düşer. :kiskis
İnox temizleyici dışında kimyasal kullanmayın lütfen zira elektroliz riski oldukça yüksektir bu tarz ürünlerde :ok

Y Çevrimdışı

yasinc 

Aktif Üye
27 Mar 2019
66
29
İnox temizleyici dışında kimyasal kullanmayın lütfen zira elektroliz riski oldukça yüksektir bu tarz ürünlerde

Abi aynen içişleri bakanı söyleyince bize laf düşmüyor :) artık dediğiniz hususlara dikkat ederek kullanacağız

S Çevrimdışı

Swift 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
439
Belirttiğiniz çamaşır makinesi inox değil zaten, gümüş rengi boyalı. Arçelik ürün kodlarında inox I ile belirtilir, bulaşık makinesinde de görüldüğü gibi.

Şahsi fikrim ocakta camın inoxa göre daha güzel ve kullanışlı olduğu. Ancak cam kapak buzdolabı aslına bakarsanız ciddi sıkıntı. Üzerindeki cam temperli ve bir darbe durumunda tamamen işe yaramaz hale gelecek ve çok yüksek maliyetle yenilenmesi gerekecek. Çocukları ve ufak kazaları dikkate alın derim. Yoksa cam kapak buzdolabının görünümü harika.

Beyaz renk eşya yerine göre iyi ama plastik aksamın deterjandan güneşten sararması çok ciddi sorun. O yüzden inox olmasa bile gri başta olmak üzere farklı renk seçmek mantıklı.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Linkleri Düzenledim, İNOX ürünler konusunda hemfikirim. İnox ürün alanların her ne kadar lansmanda YOK dense de parmak izi ve inox temizleyici eziyetini de göze alması gerekir :ok
Ben mesela inox Hotpoint Ariston buzdolabının +4 garanti kapsamında iki defa tüm kapaklarını değiştim.Pas yapıyor soyuluyor.Kimyasal madde kullanılmadı.Yanında ise inox beko fırın var.Aynı ortamda aynı koşullarda ve dolaptan bir kaç yıl önce alınmıştı.Maşallahı var ilk günki gibi...

Y Çevrimdışı

yasinc 

Aktif Üye
27 Mar 2019
66
29
Ben mesela inox Hotpoint Ariston buzdolabının +4 garanti kapsamında iki defa tüm kapaklarını değiştim.Pas yapıyor soyuluyor.Kimyasal madde kullanılmadı.Yanında ise inox beko fırın var.Aynı ortamda aynı koşullarda ve dolaptan bir kaç yıl önce alınmıştı.Maşallahı var ilk günki gibi...
Arçelik beko aynı olduğu için umarım bende sizin gibi memnun kalırım.

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
İnox temizleyici dışında kimyasal kullanmayın lütfen zira elektroliz riski oldukça yüksektir bu tarz ürünlerde :ok

eşim bu ürün ile saatler süren temizlikten kurtuldu hocam.

inox yüzeye krem gibi sürülüyor.su lekelerine karşı 1 aya kadarda koruma sağlıyor.Yoksa o izler çok kötü görünüyor :)

Geri
Üst Alt