Beslenme Diyet Spor

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,772
Uyguladığımız beslenme, diyet, egzersizlerle ilgili tecrübelerimizi bu başlık altında paylaşalım.

"Yanımda sürekli saklama kabıyla geziyorum (Lapa+Tavuk+Brokoli+Yeşillik) Yulafı yumuşatmak içinde ekstradan bir şey taşıyamam."

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,731
40
Yanımda sürekli saklama kabıyla geziyorum (Lapa+Tavuk+Brokoli+Yeşillik) Yulafı yumuşatmak içinde ekstradan bir şey taşıyamam :hih
Ohoo sen işi bir sonraki seviyeye taşımışsın 😀

Dışarıdan yemek yemediğim zaman sindirim sistemi daha rahat ediyor.
Şişkinlik, hazımsızlık olmuyor ayrıca neredeyse hiç açıkmıyorum.
Aynen öyle, bunu ben de fark ettim. 20'li yaşlarda ne yersem yiyeyim hiç bir şey olmuyordu ama dışarıdan beslenince ufaktan sindirim problemleri başlıyor, ev yemeklerinde sıfır sıkıntı.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,772
Aynen öyle, bunu ben de fark ettim. 20'li yaşlarda ne yersem yiyeyim hiç bir şey olmuyordu ama dışarıdan beslenince ufaktan sindirim problemleri başlıyor, ev yemeklerinde sıfır sıkıntı.
Aynı durum benim içinde geçerli. taşı yesem sindiren bünye gitti yağın kalitesinden bile etkilenen bağırsak florası bozulan bünye geldi.

Diyetin dışına pek çıkmayı tetcih etmiyorum.
o yüzden evden beklemeye devam ki verilen emeğe değsin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Aynı durum benim içinde geçerli. taşı yesem sindiren bünye gitti yağın kalitesinden bile etkilenen bağırsak florası bozulan bünye geldi.

Yine de şükredin derim ben. Safra kesesini aldırmadan önce ağrısından yerlerde sürünüyordum, aldırdıktan sonra yağın gramını yesem mide asidiyle yeri göğü inletiyor. O yüzden safra kesenizin var olmasına dua edin. :)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,772
Yine de şükredin derim ben. Safra kesesini aldırmadan önce ağrısından yerlerde sürünüyordum, aldırdıktan sonra yağın gramını yesem mide asidiyle yeri göğü inletiyor. O yüzden safra kesenizin var olmasına dua edin. :)
henüz bademcik dahil hepsi yerli yerinde cok şükür.
Sizinde sürekli diyet yapmanız gerekecek
Yağ ve tuzu minimize ettim. Şekeri tamamen çıkarmak için uğraşıyorum.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,731
40

Pankreoflat iyi geliyor ama hekim kontrolünde kullanılması daha iyi. Probiyotik takviyesi alıyorsundur diye onu hiç sormuyorum.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,731
40
Ben sadece çay içerken şekeri tamamen çıkaramadım, yaklaşık yarım çay kaşığı kadar atıyordum. Onu da stevia ile değiştirdim, şimdilik böyle daha iyi.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Boşverin diyeti. :) Gözünü seveyim karbonatın, Ranitidin' in. Arada böbrekler için malt, biraz asist karaciğer desteği için. Bu arada aramızda kalsın; hekim tavsiyesi değildir, çünkü unutmayın, Hekimin söylediğini yapın yaptığını boşverin yapmayı bilmeyin bile. :) :) :)

Geri
Üst Alt