Daha mı taşımak lazım zaten. Afiyet şeker olsun. Brokoliyi bizde pek severiz ailecek. Pazardan çocuklar için alıyorum diyince yüzüme bakıyorlar.Yanımda sürekli saklama kabıyla geziyorum (Lapa+Tavuk+Brokoli+Yeşillik) Yulafı yumuşatmak içinde ekstradan bir şey taşıyamam
Dışarıdan yemek yemediğim zaman sindirim sistemi daha rahat ediyor.Daha mı taşımak lazım zaten. Afiyet şeker olsun. Brokoliyi bizde pek severiz ailecek. Pazardan çocuklar için alıyorum diyince yüzüme bakıyorlar.
Pandemiden itibaren dışarıdan yemek yemeyi unuttuk. Ayıptır söylemesi yemeğe merakım olduğu için pek eksikliğini hissetmiyoruz.Dışarıdan yemek yemediğim zaman sindirim sistemi daha rahat ediyor.
Şişkinlik, hazımsızlık olmuyor ayrıca neredeyse hiç açıkmıyorum.
Ohoo sen işi bir sonraki seviyeye taşımışsınYanımda sürekli saklama kabıyla geziyorum (Lapa+Tavuk+Brokoli+Yeşillik) Yulafı yumuşatmak içinde ekstradan bir şey taşıyamam
Aynen öyle, bunu ben de fark ettim. 20'li yaşlarda ne yersem yiyeyim hiç bir şey olmuyordu ama dışarıdan beslenince ufaktan sindirim problemleri başlıyor, ev yemeklerinde sıfır sıkıntı.Dışarıdan yemek yemediğim zaman sindirim sistemi daha rahat ediyor.
Şişkinlik, hazımsızlık olmuyor ayrıca neredeyse hiç açıkmıyorum.
Aynı durum benim içinde geçerli. taşı yesem sindiren bünye gitti yağın kalitesinden bile etkilenen bağırsak florası bozulan bünye geldi.Aynen öyle, bunu ben de fark ettim. 20'li yaşlarda ne yersem yiyeyim hiç bir şey olmuyordu ama dışarıdan beslenince ufaktan sindirim problemleri başlıyor, ev yemeklerinde sıfır sıkıntı.
Yine de şükredin derim ben. Safra kesesini aldırmadan önce ağrısından yerlerde sürünüyordum, aldırdıktan sonra yağın gramını yesem mide asidiyle yeri göğü inletiyor. O yüzden safra kesenizin var olmasına dua edin.Aynı durum benim içinde geçerli. taşı yesem sindiren bünye gitti yağın kalitesinden bile etkilenen bağırsak florası bozulan bünye geldi.
Diyetin dışına pek çıkmayı tetcih etmiyorum.
o yüzden evden beklemeye devam ki verilen emeğe değsin.
henüz bademcik dahil hepsi yerli yerinde cok şükür.Yine de şükredin derim ben. Safra kesesini aldırmadan önce ağrısından yerlerde sürünüyordum, aldırdıktan sonra yağın gramını yesem mide asidiyle yeri göğü inletiyor. O yüzden safra kesenizin var olmasına dua edin.
Pankreoflat iyi geliyor ama hekim kontrolünde kullanılması daha iyi. Probiyotik takviyesi alıyorsundur diye onu hiç sormuyorum.Aynı durum benim içinde geçerli. taşı yesem sindiren bünye gitti yağın kalitesinden bile etkilenen bağırsak florası bozulan bünye geldi.
Diyetin dışına pek çıkmayı tetcih etmiyorum.
o yüzden evden beklemeye devam ki verilen emeğe değsin.
Ben sadece çay içerken şekeri tamamen çıkaramadım, yaklaşık yarım çay kaşığı kadar atıyordum. Onu da stevia ile değiştirdim, şimdilik böyle daha iyi.henüz bademcik dahil hepsi yerli yerinde cok şükür.
Sizinde sürekli diyet yapmanız gerekecek
Yağ ve tuzu minimize ettim. Şekeri tamamen çıkarmak için uğraşıyorum.
Boşverin diyeti. Gözünü seveyim karbonatın, Ranitidin' in. Arada böbrekler için malt, biraz asist karaciğer desteği için. Bu arada aramızda kalsın; hekim tavsiyesi değildir, çünkü unutmayın, Hekimin söylediğini yapın yaptığını boşverin yapmayı bilmeyin bile.henüz bademcik dahil hepsi yerli yerinde cok şükür.
Sizinde sürekli diyet yapmanız gerekecek
Yağ ve tuzu minimize ettim. Şekeri tamamen çıkarmak için uğraşıyorum.
Benim testi sana atıvereyimBoşverin diyeti. Gözünü seveyim karbonatın, Ranitidin' in. Arada böbrekler için malt, biraz asist karaciğer desteği için. Bu arada aramızda kalsın; hekim tavsiyesi değildir, çünkü unutmayın, Hekimin söylediğini yapın yaptığını boşverin yapmayı bilmeyin bile.
Kokoreç dün bir bugün iki Kokoreç önüme geliyor.Sen benim tarifi dene beğenmezsen Kokoreççi Salih Usta'ya götürürüm ben seni
Olur, paylaşabileceğimiz bilgi varsa neden olmasın.Benim testi sana atıvereyim