Berat Kandiliniz Mubarek Olsun

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,220
60
osman amca hoşgeldin nerdedin sen bakayım çoktandır resimci amca :polis :hoba1 :bye
sevgili tobacco ilgin için teşekkür ederim sizinde kandiliniz mübarek olsun:bye:ok:durt bundan sonra özel günler ve inşallah ki kimseye birşey olmaz geçmiş olsun mesajları dışında foruma gelmeyeceğim nedenini sevgili teraspy,den öğrenirsin daha iyi olur belki ben tek taraflı düşünürüm selam ve sevgilerimle.

tobacco Çevrimdışı

tobacco 

Süper Üye
5 Ara 2020
563
36
sevgili tobacco ilgin için teşekkür ederim sizinde kandiliniz mübarek olsun:bye:ok:durt bundan sonra özel günler ve inşallah ki kimseye birşey olmaz geçmiş olsun mesajları dışında foruma gelmeyeceğim nedenini sevgili teraspy,den öğrenirsin daha iyi olur belki ben tek taraflı düşünürüm selam ve sevgilerimle.
bana osman abin özeldir dediydi değilmisin yoksa :kas o da burdadır diye geldim ama gitmiş bile :polis

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,220
60
bana osman abin özeldir dediydi değilmisin yoksa :kas o da burdadır diye geldim ama gitmiş bile :polis
Sevgili tobacco onu ben söyleyemem o sizlerin taktiri evet buradayım ayrılmadım ancak yukarıda yazdığım gibi teraspy dostumun rahatsız olduğunu yazmışsın ailecek çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah:uzgun

Geri
Üst Alt