I
ibrahimykr
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Ekonomi bakanı olan, Berat Albayrak istifa etmiştir.. Instagram adlı sosyal mecradan yazmış olduğu yazı ile halkı bilgilendirmiştir. Şükürler olsun diyoruz..
Konu açılmadan önce düşünülmeli idi,kusura bakma oyun halen geçeriteraspy hocam kapaılan konu aynı gibi ama anket içeriyor bunda anket yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Berat Albayrak istifa
Maalesef istifa etmesini bile beceremeyen bakanlarımız, her olaya daha hızlı cevap vereceği için ülkemizi ucuracagi söylenip hali hazırda ülkemiz için en önemli bakanlıklardan birinin boşluğuna cevap veremeyen bir başkanlık sistemimiz var. Olan hep ülkemize oluyor. 19.00 da istifa metni...tavsiyeforumu.com
Ben odatvde okudum ,tvde ulusal kanalları sadece hanım izliyor salonda ,tabii ben tvye reset atana kadarhaberlere hiç bakmadım bugün gece bi baktım damat istifa etmiş demek bakmamak lazım,mış böyle güzel haberler gelecekse totem yapayım birkaç gün haber takibi yok belki daha güzel haberler gelir istifaların devamı gelir sıra tarım bakanında galiba
teraspy hocam izlenecek haber tv kanalı kalmadı hep can sıkıcı haberler en iyisi belgesel izlemek penguenler değişik sadakatli duygulu hayvanlardandır dişi yumartayı erkeğine bıkakır bilmem kaç ay avlanmaya gider erkeğin işi orda zorBen odatvde okudum ,tvde ulusal kanalları sadece hanım izliyor salonda ,tabii ben tvye reset atana kadar
Genelde evde belgesel izliyoruz ,penguenleri tercih ediyoruz bir linux kullanıcısı olarak
Bizim işimiz her zaman zor ,yukarıda boşuna yazmadım "tvye reset atana kadar" diyeteraspy hocam izlenecek haber tv kanalı kalmadı hep can sıkıcı haberler en iyisi belgesel izlemek penguenler değişik sadakatli duygulu hayvanlardandır dişi yumartayı erkeğine bıkakır bilmem kaç ay avlanmaya gider erkeğin işi orda zor
teraspy abim gecenin bu vaktinde yıktın güldürmekten ALLAH ta sizi güldürsün inşallahBizim işimiz her zaman zor ,yukarıda boşuna yazmadım "tvye reset atana kadar" diye
(bu arada reseti telnet ile atıyorum,hanımda bana hep "sana 100 kere söylüyorum ,kurcalama şu tvyi "diyor (bozdum sanıyor yani)
Ben kaçtım ,uykum geldi iyice ,sana iyi geceler
ülke Batıp, dibe vurduktan sora mı? geçti bolun pazarı hepimize geçmiş olsun... onlar uçtu, biz battık...
şayet doğru bile olsa ki inanmıyorum sn.Reyis To veto eder olur biter... hangi memlekette yaşıyoruz sandınız. demedi demeyin !!
durun bende bakam doğrumu bu haber... yıllar önce tövbe etmiştim memleket haber kanallarına bakmayacağıma _ bu haber için bozacam tövbemi
koskoca bir TÜRKİYE Cumhuriyeti, maliyesinin ve hazinesinin başındaki bir zati muhteremin istifası sosyal medya üzerinden yapılıyorsa ki öyle görünüyor vay bu memleket ahalisinin haline vay ki ne vay... yahu bizler bu Cumhuriyet vatandaşları olarak hiç mi bir açıklamayı hat etmiyoruz. dostlar söyleyecek çok şey var lakin çoluk çocuk sahibiyiz fazla bir şey dememek bu zamanda daha sağlıklı olacaktır... mali açıdan hepimiz yanıyorken. sayın bakan sağlık sorunları yüzünden diyorsa doğrudur. ne diyem şimdi
bir husus daha çok dikkatimi çekti biliyorsunuz tövbemi bozarak sözde bu büyük kalemşör büyük haber kanalları diye servis edilen kanallar'a baktım istifaya ilişkin çıt çıkmıyor veya ben mi göremiyorum ?
teraspy abim gecenin bu vaktinde yıktın güldürmekten ALLAH ta sizi güldürsün inşallah
saygı değer forum arkadaşlarım, nasıl bir garip durum ile karşı karşıya olduğumuzu hayretle izliyorum bir memleketin can damarı ekonomisinin başındaki bir bakan istifa ediyor ve ülkemizdeki ana haber, görevi haber vermek olan kanallar bu olay yokmuş gibi davranıyor... çok kızgınım fazla mı duygusal davranıyorum, acep ???