Deimos
VIP
- 6 Nis 2018
- 920
1 haftadır dolapta dıkkatımı ceken bır ses var ara ara bu sesı hep duyuyorum takırtı tukurtu sesı degılde hanı kaynak yaparken elektrotu demıre degırınce makınadan dınnnnn dıye bır ses gelırya aynı o sekılde ara ara bu sesı duymaya basladım dun gece yatak odasında duydum yatarken ,yenı nesıl dolaplar bu sekıldemı calısıyor acaba merak ettım dolabın performansı gayet guzel sorun yok fakat bu ses ıcın servıse danıssammı bılemedım.denk getırebılırsem sesı vıdeoya almaya calısırım.panasonıc kompresor boyle çalışıyorsa sorun yok .yeni nesil cihazlar düşük RPM sürekli çalışma üzerine kurgulanıyor.
sana zahmet ses kaydı alır mısın.?1 haftadır dolapta dıkkatımı ceken bır ses var ara ara bu sesı hep duyuyorum takırtı tukurtu sesı degılde hanı kaynak yaparken elektrotu demıre degırınce makınadan dınnnnn dıye bır ses gelırya aynı o sekılde ara ara bu sesı duymaya basladım dun gece yatak odasında duydum yatarken ,yenı nesıl dolaplar bu sekıldemı calısıyor acaba merak ettım dolabın performansı gayet guzel sorun yok fakat bu ses ıcın servıse danıssammı bılemedım.denk getırebılırsem sesı vıdeoya almaya calısırım.panasonıc kompresor boyle çalışıyorsa sorun yok .
buzluk kısmında yüksek basınç olduğu dış ortamdaki alçak basınç içeriye giremez.Ben hep şunu merak etmişimdir; Buzdolabı karlanıyorsa, yiyecekler bozuluyorsa kapı lastiği yırtık veya hava alıyor derler. Halbuki Dolap Deprost yaptıktan sonra arka duvarda delik var ve bu delikten motor üzerindeki tasa su akıyor. O delikten hava almıyor mu
Sota
sana zahmet ses kaydı alır mısın.?
youtube da baska bir kullanici ayni kompresorlu dolaptan ses sikayeti ile bu videoyu yuklemis ,bendeki ses 17.saniyenin basindaki cok kisa duyulan dınnn sesi,videidaki arkadasin fise takinca ilk basta cikan o gurultulu ses bende yok ,gurultuden sonra gelen dıınnn sesi var .
bu ses normal ise benim icin cok sorun degil ,insallah ileride bir sorun cikmaz.dolap inverter o yüzden kompresör hemen devreye girmez anakart grubunda röle vb parçanın ses yapma ihtimali yüksek.
normal değil.bu ses normal ise benim icin cok sorun degil ,insallah ileride bir sorun cikmaz.
o zaman ben servis cagirip nedir ne degildir bilgi alayim,normal değil.
tak tak ses kesinlikle yok ara da sırada bazen denk geliyorum 1 saniye civarı o dınnnnn sesi cikiyor dolaptan baska bir sorun yok.sogutmasi performansi cok iyi.Servislik durum yok,Sota videodaki ses için normal değil diyor, sizde anladığım kadarı ile taktak ses yok, videodaki dınn sesi de 99% normal
Arka kısmı açıp dinlemek lazım garantili olduğu için uğraşmayın gelip yapsınlar.o zaman ben servis cagirip nedir ne degildir bilgi alayim,
problem yok bizim dolapta da var o ses dınnn deyip sonrasında kompresör çalışıyortak tak ses kesinlikle yok ara da sırada bazen denk geliyorum 1 saniye civarı o dınnnnn sesi cikiyor dolaptan baska bir sorun yok.sogutmasi performansi cok iyi.
1 haftalık makina röle, termik neyse ses yapan parçayı değiştirsinler.problem yok bizim dolapta da var o ses dınnn deyip sonrasında kompresör çalışıyor