Beelink GT-King Firmware AOSP-ATV Rom

PCTeknikElektronik

Aktif Üye
Puan 63
Çözümler 0
PCTeknikElektronik
Beelink GT-King Firmware AOSP-ATV Rom

CPU: Amlogic S922X-H GPU: Mali-G52 MP6

beelink-gt-king-800x445.jpg

Not: Cihaz alt etiketine bakın Seri numarasına göre uygun olanı yükleyin..

Slimbox ile Lisansız cihazlar daha kullanışlı hale gelmektedir.

Not: Denemek içinde olsa cihazınıza uygun Slimbox Rom yoksa,
Farklı cihaz Romunu kurmayın denemeyin cihazınız kullanılmaz hale gelir.
Sorumluluk Romu yükleyen kişidedir Riskli bir işlemdir.

Selam Arkadaşlar...
Kullandığım cihaz Beelin GS-King x... Fakat yazılım atmaya cesaret edemiyorum... İzmirde bana yardımcı olacak arkadaşlar arıyorum...

Selam Arkadaşlar...
Kullandığım cihaz Beelin GS-King x... Fakat yazılım atmaya cesaret edemiyorum... İzmirde bana yardımcı olacak arkadaşlar arıyorum...
Serini no kısmına göre yükleyin hocam herşeyi doğru yaparsanız sıkıntı olmaz.
Ama yinede riskli bir işlemdir.

Onun için İzmir de oturan bir arkadaş arıyorum...

Biliyorsunuzdur sanırım ama karşıklık olmaması açısından ben yine @TC Yıldırım ustanın ilgili konusunun linkini bırakayım;

teşekkürler...@teraspy adli kullanıcı arkadaş bana ulaşabilirse memnun olurum....

Sayın @teraspy emmimiz bu aralar biraz rahatsız. Bir süre foruma giremeyeceğini belirtti. Forumda gördüğünüz zamanlarda iletişime geçebilirsiniz.

Merhaba beelink Gt king cihazıma bir çok yerde gördüğüm tv os yazılımı kurmak istiyorum konulara biraz baktım ama bulamadım acaba yardımcı olabilecek bir arkadaş mevcut mu ?

Merhaba beelink Gt king cihazıma bir çok yerde gördüğüm tv os yazılımı kurmak istiyorum konulara biraz baktım ama bulamadım acaba yardımcı olabilecek bir arkadaş mevcut mu ?
Başlıkta gerekli indirme linki verilmiş, ilgili linkten indirmek istediğiniz yazılımı indirim kuralabilirsiniz. ATV rom olarak geçiyor, ancak nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız yapmanızı önermem.

Başlıkta gerekli indirme linki verilmiş, ilgili linkten indirmek istediğiniz yazılımı indirim kuralabilirsiniz. ATV rom olarak geçiyor, ancak nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız yapmanızı önermem.
Kurulum hakkında detaylı bilgi içerikte bulunuyor mu yada yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba teşekkürler

Kurulum hakkında detaylı bilgi içerikte bulunuyor mu yada yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba teşekkürler
Bu işlemler risklidir, kimsenin kimseye yaptıracağı sanmam. Şahsen ben yaptırmazdım, ben doğru anlatsamda karşı tarafın bir hata yapmayacağının garantisi yok. Cihazın çöp olma riski var, benim tavsiyem ücreti karşılığı bu işleri yapan birine cihazı göndermeniz. İlla ben yapacağım diyorsanız Youtube da bir çok video var, adımları uygulayarak yaparsınız.

bendeki cihazın seri numarası bu olurmu.?

android-gt-king-tv-box.jpg

Geri
Üst Alt