Beelink Gt-King Atv/Slimbox Rom

A Çevrimdışı

Atalitee

Yeni Üye
22 Mar 2024
6
42
Arkadaşlar cihazım gt-king wifi 6 sn:6B9X işlemci:S922x ...bu sn numarasına epey bir rom var.fakat coğu rom'da işlemci s922x-h...bu kafamı karıştırıyor...arkadaşlar önemli olan sn numarasımı yoksa sn numarası ve işlemciye goremi rom aramalıyım.yardım ederseniz sewinirim.saygılar.

A Çevrimdışı

Atalitee

Yeni Üye
22 Mar 2024
6
42
Evet seri numarana göre uygun olan rom o, ancak bu işler riskli belirteyim.
Evet hocam haklısın.Hocam kendi yazılımıyla tarayıcı sorunu var mesela sitelerden film izlenmiyor,fifefox harici..Birde güçlü bir işlemcisi var ama yazılım kısıtlıyor sanki.s905 x4 lü cihazım var hocam,ATV rom attım ve performan sanki bununla denk.Bu yüzden rom'un peşine düştüm.düştüm ama bu seferde işlemci farkını gördüm olurmu,olmazmı diye 2 leme düştüm.rom uygun diyorsan deneyeceğim hocam.birde bu imaj dosyasını burn card maker'la memory karta yazdırıp yüklesem olurmu hocam?

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,323
Evet hocam haklısın.Hocam kendi yazılımıyla tarayıcı sorunu var mesela sitelerden film izlenmiyor,fifefox harici..Birde güçlü bir işlemcisi var ama yazılım kısıtlıyor sanki.s905 x4 lü cihazım var hocam,ATV rom attım ve performan sanki bununla denk.Bu yüzden rom'un peşine düştüm.düştüm ama bu seferde işlemci farkını gördüm olurmu,olmazmı diye 2 leme düştüm.rom uygun diyorsan deneyeceğim hocam.birde bu imaj dosyasını burn card maker'la memory karta yazdırıp yüklesem olurmu hocam?
Hocam prensip olarak bu işlere karışmıyorum yanlış anlamayın, yazılımı denemek, yüklemek tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Çünkü doğru anlatımda olsa senin yapacağın en ufak hata cihazı çökertebilir.

A Çevrimdışı

Atalitee

Yeni Üye
22 Mar 2024
6
42
Evet hocam siz yalnış anlamayın ben sorumluluğu size atmıyorum :) sorduğum yol bu sn'ye göremiydi ondan sonrası yöntem zaten şahsi hata yada pc deki bir sorun yada kablo vb riskler bunlar tabi.hocam cvp için çok tşler.

Geri
Üst Alt