Hayır sadece yukarıdaki 2 marka ve modele odaklandım ben.Hexel markasını da bir araştırın derim.
ECA verilerde daha üstün görünüyor.Hayır sadece yukarıdaki 2 marka ve modele odaklandım ben.
Benim bildiğim kadarıyla hiçbir farkı yok. Tablo verilerinin standardizasyonunu düşününce...ECA verilerde daha üstün görünüyor.
İç malzeme aynı diyorlar.
Eşanjör ikisinde de çelik, bağlantılar pirinç.
Hangisinin servisi bölgenizde iyiyse ona bakın derim.
İyi bir şey isterim derseniz bütçeyi yükseltmek zorundasınız, onlar da dünya para olmuştur şu an.
Olay pratikte bitiyor zaten hocam.Benim bildiğim kadarıyla hiçbir farkı yok. Tablo verilerinin standardizasyonunu düşününce...
Açıkçası maliyeti ciddi olsa da sonrasındaki enerji tasarrufunu düşününce böyle bir işe kalkışılması halinde yerden ısıtma da düşünülmeli bence. Bir de işin biraz duygusal kısmına baktığımda ben ECA' ya hep biraz daha yakınımdır. Çünkü Elginkan' ların Eğitime ve çocuklara verdikleri destek ve özellikle bu yönde çalışan bir firma oluşunu hep göz önünde bulundururum.Olay pratikte bitiyor zaten hocam.
Evin yalıtımı, tesisatın projesi işçiliği vs.
Zaten paylaştıkları tablonun bir kısmını ben de anlayacak bilgiye sahip değilim.
Bu veriler hangi testlerle hangi koşullarda alındı o da önemli.
Evin ısı kaybı varsa en baba kombi de çok yakar.
Premix tercih etmek her açıdan iyi, gaz tüketiminde daha hassas.
Baymak kendi sitesinde ve broşüründe modülasyon oranını belirtmemiş.
Hatta eve yeni tesisat döşenecekse, parke vs yapılmadıysa, tabana yalıtım yapılmasını tavsiye ederim.
Oldukça işe yarıyor.