Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Okudum,anneni kaybetmişsin,yazına bakıp daldım gittim,elbette babalar da bizim için çok önemli ve değerli yerdedir ama anne...
Başın(ız) sağ olsun,nur içinde yatsın,Allah sabır versin...
Başta teraspy olmak üzere hepinizden Allah razı olsun.
Evet babalarda önemli hayatımızda ama ANNE ....
Bizi üzen hiç bir hastalığının olmaması ( yaşı 71 ) sadece tansiyon ve aniden vurup beyin kanamasına yol açıyor. 12 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra vefaat haberini aldık. Hani ölüme sevinilmez elbette ama tek tesellimiz çekmeden vefaat etmesi. Dr lar gözünü açsa bile boş boş bakıcağını söylemişlerdi. Allah ın takdiri böyleymiş.
Cümle geçmişimizi Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun.
Cok sağ olun dostlar
Başta teraspy olmak üzere hepinizden Allah razı olsun.
Evet babalarda önemli hayatımızda ama ANNE ....
Bizi üzen hiç bir hastalığının olmaması ( yaşı 71 ) sadece tansiyon ve aniden vurup beyin kanamasına yol açıyor. 12 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra vefaat haberini aldık. Hani ölüme sevinilmez elbette ama tek tesellimiz çekmeden vefaat etmesi. Dr lar gözünü açsa bile boş boş bakıcağını söylemişlerdi. Allah ın takdiri böyleymiş.
Cümle geçmişimizi Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun.
Cok sağ olun dostlar
Değerli kardeşim; Rabbın hikmetinden sual olmaz elbet lakin aynen belirttiğin üzere en büyük teselli, acı ızdırap çekmeden ahirete intikal etmiş.
Allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömür nasip eylesin. Tekrar başınız sağ olsun.