vanosfer
Aktif Üye
- 17 Ocak 2019
- 293
Herkese merhabalar.
Haziran sonunda satın aldığımız 2017 model Fiesta 1.25 Trend X paket aracımızda AUX girişi göremeyince şok olmuştum. Evet, 2017 model bir araçta AUX girişi mevcut değildi. Alışmak çok zordu hatta aracı bir türlü sevemedim, sahiplenemedim. Aylar ayları kovaladı derken aylar süren araştırmalarım meyvesini verdi.
Kendim, eski bir banka kartıyla bluetooth montajını yaptım. Şimdilerde araçtan inesim gelmiyor. Bir de mikrofon taktım, sesli aramalarda çok kaliteli şekilde sesim gidiyor, ben de çok rahat arayanın sesini duyabiliyorum.
Orijinal gibi... Kablo derdi, kesme biçme derdi yok.
Kontak açınca modül açılır, kontak kapatılınca modül kapanır.
Direksiyondan ses açma kısma aktif şekilde çalışıyor.
Edindiğim tecrübeyi aktarmak amacıyla paylaşmak istiyorum.
Bluetooth cihazının ses kalitesi deneyimini dinletmek ve göstermek adına bir video çektim.
Müsait olunca montaj videosunu da düzenleyip ekleyeceğim.
Danışma olarak her türlü yardımcı olmaya çalışırım.
Videonun linki:
Deneyimlerimi paylaşmaya devam edeceğim ve montaj videosu eklenince linki de yine buradan paylaşacağım.
Ekleme:
Montaj videosu yüklendi.
Hepsiburada ve Trendyol'da modülün satış linkini buldum, video açıklamasına ekledim. Hangisi o an ucuz olursa oradan alınabilir.
Haziran sonunda satın aldığımız 2017 model Fiesta 1.25 Trend X paket aracımızda AUX girişi göremeyince şok olmuştum. Evet, 2017 model bir araçta AUX girişi mevcut değildi. Alışmak çok zordu hatta aracı bir türlü sevemedim, sahiplenemedim. Aylar ayları kovaladı derken aylar süren araştırmalarım meyvesini verdi.
Kendim, eski bir banka kartıyla bluetooth montajını yaptım. Şimdilerde araçtan inesim gelmiyor. Bir de mikrofon taktım, sesli aramalarda çok kaliteli şekilde sesim gidiyor, ben de çok rahat arayanın sesini duyabiliyorum.
Orijinal gibi... Kablo derdi, kesme biçme derdi yok.
Kontak açınca modül açılır, kontak kapatılınca modül kapanır.
Direksiyondan ses açma kısma aktif şekilde çalışıyor.
Edindiğim tecrübeyi aktarmak amacıyla paylaşmak istiyorum.
Bluetooth cihazının ses kalitesi deneyimini dinletmek ve göstermek adına bir video çektim.
Müsait olunca montaj videosunu da düzenleyip ekleyeceğim.
Danışma olarak her türlü yardımcı olmaya çalışırım.
Videonun linki:
Deneyimlerimi paylaşmaya devam edeceğim ve montaj videosu eklenince linki de yine buradan paylaşacağım.
Ekleme:
Montaj videosu yüklendi.
Hepsiburada ve Trendyol'da modülün satış linkini buldum, video açıklamasına ekledim. Hangisi o an ucuz olursa oradan alınabilir.
Son düzenleme: