Balık konusu açılmış.Burda olsada yesek
Fazla foto atmayayım göz değerBen demiştim.
Aynen öyle.Fazla foto atmayayım göz değer
Birgün gene avlanıyoruz mera sağlam, yemler taze kıpır kıpır, ortam güzel, hava müsaitAynen öyle.
Beeen dediiiim. :NAZAR EMOJİSİ: âBirgün gene avlanıyoruz mera sağlam, yemler taze kıpır kıpır, ortam güzel, hava müsait
ama tık yok.
15dakika içinde bir akın geldi tak tak 6 tane şeytanı yıktım.
Şeytanı bilenler bilir
Neyse yine bir gün meradayız....Beeen dediiiim. :NAZAR EMOJİSİ: â
, bir baktık karşıdan dağ koyunu sürüsü geliyor ,yahu dedim ,bu dağ koyunlarının merada ne işleri var.Yanlarına gidip sordum,meğer karşı meradan kovalanmışlar ,onlar da bizim meraya gelmişlerrrrrrr . Merada gezen balık ...Neyse yine bir gün meradayız....
çocukluğumda çekirge, sinek, solunca çok haşır neşir olmama sebep olan, ama şimdilerde çok özleyip bir türlü yapamadığım bir aktivite.. Allah ömür verirde yaşarsak emeklilikte bizde kuzu koç deviririz inş.Yakalamayı en çok istediğim ama nasip olmayan balık türü.
Bir keresinde göz kararı 20kg gelen orkinosa su yüzeyinde denk geldim.
Canlı yemle güzelce tasmaladım ama nasıl olduysa ağzından çıkardı.
Balık demişken
0.120mm el oltasıyla
26.5kg (amberjack) kuzu rekorum var
46numara ayakkabımla beraber çektim ki hile var denilmesin
Bakir meralar bu hızla talan edilmeye, yumurlama bölgeleri turizm, sanayi tesislerine açılmaya devam ettikçe 10 yıl sonrasında denizlerde pek balık görebileceğimiz sanmıyorum.çocukluğumda çekirge, sinek, solunca çok haşır neşir olmama sebep olan, ama şimdilerde çok özleyip bir türlü yapamadığım bir aktivite.. Allah ömür verirde yaşarsak emeklilikte bizde kuzu koç deviririz inş.