Hocam işini gerçekten doğru yapıp, istedikleri kocaman paraları hakeden o kadar az firma/kişi var ki …Kumun üzerine seramik döşemesi.Bunlar sanırım belediyenin yolda kum üzerine döşediği kaldırım taşı sanıyorlar ,her ne kadar seramikler kırılmaz olsa da
,Bu ustalar-firma umarım evin başka yerlerini de yapmamışlardır yoksa elinde kalır böyle oldu ise
![]()
Ben köyde evi sıvatacaktım ,usta gelmedi ,anlatmıştım olayı muhabbet köşemdeHocam işini gerçekten doğru yapıp, istedikleri kocaman paraları hakeden o kadar az firma/kişi var ki …
Ben hiç anlamazdım bu işlerden… bu yapan arkadaşlara da ben demedim böyle yapın diye.. deselerdi ki, demir kafes atıp, üzerine beton dökeceğiz, ancak öyle sağlıklı olur… o zaman öyle yapın derdik…
Herşeyi kendimiz öğrenip, karar vermemiz veya böyle olacak dememiz gerektiğini anlıyoruz …
Geçen hafta İzmir'deydim Hollanda'ya döndümOooo, sen nerelerdeydin bakayım ,yoksa geldin mi İzmir'e![]()
Haberin geliyordu ,sessizce takip ettim (desem de yalan) ,umarım her şey yolundadır sevgili Akigo35Geçen hafta İzmir'deydim Hollanda'ya döndümepey yoğun ve yorucu zamanlar geçirdim uğrayamadim foruma
![]()
1 seneyi geçkin zamandır büyük sıkıntılar yaşandı şükür ki hepsini atlattımHaberin geliyordu ,sessizce takip ettim (desem de yalan) ,umarım her şey yolundadır sevgili Akigo35![]()