Seg'den memnun musunuz hocam? Bir de bunda nofrost özelliği var mı? Bir de ben sandık tipi arıyorum böyle buzdolabı gibi değil. Evdeki boşluğa uysun diye. Sandık tipinde de önerebilirseniz sevinirim.L Lithium kayınbabaya oncekı gun aldık
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hotpoint olabilir, ama benim tavsiyem garanti uzatilabilen tercih etmeniz, Arçelik Vestel bosh ve yan ürünleri tercih edilebilirler. Hotpoint servisleri artık Vestel servis yönünden artisi olan bir durumHala sandık tipi derin dondurucu arıyorum. 200 lt civarı 1000-1500 TL arası istiyoruz. Teknosa dan 1300-1400 TL civarına Hotspoint ariston cs1a veya cs2a düşünüyoruz. Yine mediamarkt'tan simfer var. Gittigidiyor'da delta var, indesit var. Sandık tipi olarak hangisini önerirsiniz?
Garanti uzatılabilen hangi markalar acaba? Hotpoint teknosa da satıldığı için kata teslim oluyor bir yandan da o yüzden düşündük. Başka model tavsiyesinde bulunursanız onlara da bakabiliriz.Hotpoint olabilir, ama benim tavsiyem garanti uzatilabilen tercih etmeniz, Arçelik Vestel bosh ve yan ürünleri tercih edilebilirler. Hotpoint servisleri artık Vestel servis yönünden artisi olan bir durum
Altus ve Vestel de satılıyor diye biliyorum, ama şu geldi aklıma Teknosa garanti devam ediyor mu mağazaya sorabilirmisiniz öyle olursa Hotpoint uzatmasa bile teknosadan garanti alabilirsinizGaranti uzatılabilen hangi markalar acaba? Hotpoint teknosa da satıldığı için kata teslim oluyor bir yandan da o yüzden düşündük. Başka model tavsiyesinde bulunursanız onlara da bakabiliriz.