Aylar sonra nihayet bir televizyon aldım.

A Çevrimdışı

Alpenes

Yeni Üye
20 Nis 2022
5
48
Merhabalar. Salonumdaki 10 senelik hiç problem çıkartmayan fullhd vestel televizyonuma artık veda etme zamanı geldi. Samsung 60au8000 ve vestel 65Q9900 arasında kaldım,ilk başlarda sepetimde tcl c728 ve philips 65pus8506 da vardı ancak onları eledim. Samsung ve vestel fiyat olarak örtüşüyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim,5+1 ses sistemi,ps4 ve digitürk kullanıyorum. Netflix,youtube şu an ps4 üzerinden izliyorum,normal digitürk kanallarını neredeyse izlemiyoruz ama var. Seçim konusunda iyice aklım karıştı. Fikirlerinizi beyan ederseniz memnun olurum.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,886
Genelde oyun oynuyorsunuz. 60 inç hangi marka olur Va panel genelde Sharp dan alırlar.iki modelde olur PS4 oyunlarını sorunsuz gösterir.
Samsung da oyun için au9000 modelinde vrr desteği ve oyun için ayar çubuğu var. Bu biraz oyun görüntüsü ve isteğe bağlı motion desteği sunar oyunda biraz fark eder bunun fiyatını takip et. Bütçene uygun olanı seçersiniz hepsi olur.

A Çevrimdışı

Alpenes

Yeni Üye
20 Nis 2022
5
48
Üstadım videoları takip ediyorum izledim,vestel qled olması sebebiyle ilgimi çekiyor ve donanımıda iyi fakat samsunda marka algısı sebebiyle ve incecik kasasıyla,siyah canlılıģıyla al beni diyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Genelde oyun oynuyorsunuz. 60 inç hangi marka olur Va panel genelde Sharp dan alırlar.iki modelde olur PS4 oyunlarını sorunsuz gösterir.
Samsung da oyun için au9000 modelinde vrr desteği ve oyun için ayar çubuğu var. Bu biraz oyun görüntüsü ve isteğe bağlı motion desteği sunar oyunda biraz fark eder bunun fiyatını takip et. Bütçene uygun olanı seçersiniz hepsi olur.
Cevap için teşekkürler,tv almak gerçekten zor iş,birde fiyatlar çok arttı o sebeple ince eleyip sık dokuyoruz.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,886
Üstadım videoları takip ediyorum izledim,vestel qled olması sebebiyle ilgimi çekiyor ve donanımıda iyi fakat samsunda marka algısı sebebiyle ve incecik kasasıyla,siyah canlılıģıyla al beni diyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Cevap için teşekkürler,tv almak gerçekten zor iş,birde fiyatlar çok arttı o sebeple ince eleyip sık dokuyoruz.
Vestel yada Arçelik yerli markalarda elbette alınır ama fiyatı daha ucuz olmak şartıyla Samsung yada diğer dünya markalarıyla giriş seviyesi modellerle aynı.
Bu modellerin hepsi günlük kullanım için yeterli. Qled konusunda fazla abartılacak bişey olduğunu düşünmüyorum. Sadece ticari deyim. Bu bir LCD yani. Baktığın modellerin hepsi ihtiyacını görür

A Çevrimdışı

Alpenes

Yeni Üye
20 Nis 2022
5
48
Vestel yada Arçelik yerli markalarda elbette alınır ama fiyatı daha ucuz olmak şartıyla Samsung yada diğer dünya markalarıyla giriş seviyesi modellerle aynı.
Bu modellerin hepsi günlük kullanım için yeterli. Qled konusunda fazla abartılacak bişey olduğunu düşünmüyorum. Sadece ticari deyim. Bu bir LCD yani. Baktığın modellerin hepsi ihtiyacını görür
Cevabınız fikir verme açısından oldukça yeterli bence,teşekkürler.

A Çevrimdışı

Alpenes

Yeni Üye
20 Nis 2022
5
48
Aylar süren televizyon arayışımı sonlandırdım ve mediamarkttan samsung 65au9000 aldım,tv şu an ambalajında duruyor,son derece temiz şekilde 3. Kattaki evimize kadar çıkarttılar. Kurulumu daha sonra yaptıracağım.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Elbette. Kurulumu yaptırdığımda bir kaç günlük kullanımdan sonra düşüncelerimi belirtirim. Bakalım parasının karşılığını verecekmi bende merak ediyorum doğrusu.
Niye bekliyorsun kurulum için iade süresi geçmiş TV sende fazla durursa TV de bir sorun çıksa k.hatası diyecekler..

Bekletmeden Kurulumunu yaptır Hayırlı olsun...

Geri
Üst Alt