O tarz modelleri sadece hdmi girişli monitör tv olarak görmek lazım. Uydusuz, smart tv'siz.. Sadece basit bir monitör. Ötesi yok bence. Harici bir uydu takın rahat edin.
Bende köyde verilen analog girişli ledleri yanık tv var,32'' axen ,üzerinde kocaman kutu var ,tunermiş ,söktüm baktım ,sadece minik bir analog tuneri var ,koca kutunun içi boş,sadece tv içine giden bakır yollar var,üzerindeki 1 adet hdmi ve usb yolları var yani.diğer hdmi ve usbler tv üzerinde.Yanliz hdmi çıkışları falanda o modülün üzerinde modul sok tak tasarimli modül komple arizalanirsa başka bir yolu yok sanırım.
Bende köyde verilen analog girişli ledleri yanık tv var,32'' axen ,üzerinde kocaman kutu var ,tunermiş ,söktüm baktım ,sadece minik bir analog tuneri var ,koca kutunun içi boş,sadece tv içine giden bakır yollar var,üzerindeki 1 adet hdmi ve usb yolları var yani.diğer hdmi ve usbler tv üzerinde.
En iyisi işe yarar bir uydu alıcısı almak
Bozulursa sadece tuner gider sanırım,çünkü bendeki kutuda sadece harici girişlerin bağlantıları var , işlemciye gidiyor ,bir de analog tuner var.Aslında çıkartıp ,vidalarını söküp, hem önden hem arkadan bir foto alırsan daha iyi olurBendeki cihazda hdmi girisleri falanda o kutuda hocam tv uzerinde cikis göremedim uydu alicisi alicam mecburen ama o kara kutuda bozulursa yandik demektir serviside sorun zaten.
Bozulursa sadece tuner gider sanırım,çünkü bendeki kutuda sadece harici girişlerin bağlantıları var , işlemciye gidiyor ,bir de analog tuner var.Aslında çıkartıp ,vidalarını söküp, hem önden hem arkadan bir foto alırsan daha iyi olur
Çocuklar oyuncak söküyorsöktüm baktım
Merak etme sevgili Serinsu ,ben tek maaşlı bir emekliyim ,paranın kıymetini iyi bilenlerdenim yaniÇocuklar oyuncak söküyor
Amca tv mi söküyon
Yalnız oyuncak değil o
900 tl lik TV