demorgan
Yeni Üye
- 24 May 2019
- 3
- 36
Arkadaşlar Merhaba. Axen marka 43 inç bir cihaz aldım. Ses çıkışları inanılmaz kötü. Malesef öncesinde detaylı bir araştırma yapmadığım için ve alırken sesini denemek nedense hiç aklıma gelmediği için eve geldiğim zaman farketmiş oldum. Neyse dedim harici bir ses sistemi bağlarız fakat TVnin arkasında bulunan pc audio çıkışına bağladığım zaman herhangi bir ses alamıyorum. Kulaklık takmayı denedim aynı şekilde. İnternette araştırdım herhangi bir sonuç bulamadım. Servisi aradım 150 TLye arka panele çıkış koyarız dediler. Çok enteresan 0 aldığın cihaz için ve satarken kulaklık girişi vs diye özellik olarak gösterdikleri çıkış için ekstra para talep ediyorlar.
2019 yılında almış olduğum televizyona ses sistemi bağlayamamak oldukça garip geldi. Sizlerden ricam bu konu için farklı bir çözüm önerisi olan varmıdır? TVnin çıkışlarını ekliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
2019 yılında almış olduğum televizyona ses sistemi bağlayamamak oldukça garip geldi. Sizlerden ricam bu konu için farklı bir çözüm önerisi olan varmıdır? TVnin çıkışlarını ekliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.