Axen HD Ready Smart TV AX24LEDE6681 Yazılım sorunu

C Çevrimdışı

cthax

Yeni Üye
4 Nis 2020
3
42
Televizyondan memnunum hatta tv yi alır almaz yazılım güncellemeside yaptı ve o şekilde de kullandım ama ne olduysa birden hem "Home" tuşu ile girilen smart ekranda ki "ayarlar" kutusuna gelip "ok" tuşuna girmiyor. Hem de kumanda da ki fiziksel tuştan. Yaşayan var mı? çözüm nedir

A Çevrimdışı

ayazzz

Yeni Üye
18 Şub 2023
2
40
Project launcher APK indirip kurulumu yapıp başlatın ayarlarda cihaz bölümüne girip üstten 2. Olana cihaz adı kısmına 7 8 kez tıklayın ve geri çıkın gizli ayarlar menüsü açılacak ordan mediatek ayarlarına girip tvyi sıfırlayın

G Çevrimdışı

Gönül8844

Yeni Üye
14 Eki 2023
1
45
Merhabalar Ayaz bey;
Ben de Axen 24 inch TV'de yeni bağlattığım internete bağlanmak istedim. Kumanda çalışıyor fakat ok tuşu ile kesinlikle ayarlar bölümüne girilmiyor bu yüzden bir program da indiremiyorum. Daha önce böyle bir sorun yoktu şimdi TV de internet yok ve ayarlar kısmına da giremiyorum. Ne yapabilirim? Cevap verebilirseniz çok sevinirim saygılarımla.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhabalar Ayaz bey;
Ben de Axen 24 inch TV'de yeni bağlattığım internete bağlanmak istedim. Kumanda çalışıyor fakat ok tuşu ile kesinlikle ayarlar bölümüne girilmiyor bu yüzden bir program da indiremiyorum. Daha önce böyle bir sorun yoktu şimdi TV de internet yok ve ayarlar kısmına da giremiyorum. Ne yapabilirim? Cevap verebilirseniz çok sevinirim saygılarımla.
Yukarıda belirtilen işlemler ayar menüsüne girebildiğiniz taktirde yapılan işlemlerdir. Axen TV' ler Sunny üretimidir ve firma söz konusu menüye erişimi yazılım ile kısıtlamış olabilir. Öncelikli olarak yetkili servise ulaşıp durumla ilgili bilgi alın.

A Çevrimdışı

ayazzz

Yeni Üye
18 Şub 2023
2
40
Merhabalar Ayaz bey;
Programı cep telefonu yada bilgisayar ile indirip USB belleğe atıp o şekilde yukleyebilirsiniz

Olitos Çevrimdışı

Olitos 

Aktif Üye
16 Şub 2019
219
TV'ye mouse takarak yapmayı denediniz mi? Gerçi kumandayla alakalı mıdır bilemedim.

Geri
Üst Alt