AXEN AX55fil243 BLUTV

Ahmet_Jackie Çevrimdışı

Ahmet_Jackie 

Aktif Üye
14 Eki 2018
53
32
Arkadaşlar merhaba,

Axen marka AX55fil243 model TV aldım bir kaç gündür kullanıyorum. Fiyat performans ürünü şu an için memnunum diyebilirim. Ama yazılımı bir kaç sene içerisinde daha da yavaşlayacak gibime geliyor :) Her neyse bu TV'de uygulama mağazasında BLU TV yok :( Biraz araştırdığımda her WebOS işletim sisteminde olmuyormuş. Bu TV'ye ayrıca yükleyebilmemizin herhangi bi yolu var mıdır USB ile vs. Bilen arkadaşlardan destek rica ederim :)

İyi forumlar.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Söz konusu TV içerisindeki WebOS modifiye bir sürüm diye biliyorum. Normalde LG olan diğer cihazlara güncelleme geldiğinde bu cihazlara gelmiyor, gelse de yüklenmiyor gibi problemler mevcut. WebOS işletim sistemine mağazadan herhangi bir uygulama gelmiyorsa dışarıdan yüklemek mümkün değil. Apk v.s. gibi dosyalar (Android Package Kit) zaten Android dışında sistemlere yüklenemez. Benim tahminim lisansla ilgili bir prosedür gereği sistem Blu TV olmadan geliyordur. Dış kaynaktan yüklenemez.

Bildiğim kadarıyla sizde Mibox mevcut idi. Onunla kullansanız çok daha rahat ve sağlıklı olur düşüncesindeyim.

Ahmet_Jackie Çevrimdışı

Ahmet_Jackie 

Aktif Üye
14 Eki 2018
53
32
Söz konusu TV içerisindeki WebOS modifiye bir sürüm diye biliyorum. Normalde LG olan diğer cihazlara güncelleme geldiğinde bu cihazlara gelmiyor, gelse de yüklenmiyor gibi problemler mevcut. WebOS işletim sistemine mağazadan herhangi bir uygulama gelmiyorsa dışarıdan yüklemek mümkün değil. Apk v.s. gibi dosyalar (Android Package Kit) zaten Android dışında sistemlere yüklenemez. Benim tahminim lisansla ilgili bir prosedür gereği sistem Blu TV olmadan geliyordur. Dış kaynaktan yüklenemez.

Bildiğim kadarıyla sizde Mibox mevcut idi. Onunla kullansanız çok daha rahat ve sağlıklı olur düşüncesindeyim.
Üstadım teşekkürler cevabın için. Ben APK'da olduğu gibi ayrıca yüklenebilir mi USB ile merak etmiştim :) Mibox'ı kullanacağım yine dediğin gibi, Android candır :)

Geri
Üst Alt