Awox ve düşünenler mutlaka okuyunuz !

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Tvyi geçen hafta gönderdiler fakat ürün panelde çizik ve tv açılırken renkler birbirine karışıyormuş.Yetkili servis tekrar fabrikaya gönderdi.

Ve hala bekliyoruz.

Hiç mi kontrol etmeden gönderiyorsunuz tvyi ?

Rezillik diz boyu...

blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
510
Sizinle beraber 2018 de aynı zamanlarda bende aynı tv'yi almıştım. Ben beğenmeyip iade etmiştim sanırım siz iade etmeyip bu şekilde kullanırım nasıl olsa garantisi var şeklinde birşey yazmıştınız öyle hatırlıyorum. Daha sonra 300 lira fazla verip LG panelli hilevel almıştım hala kullanıyorum. Geçmiş olsun

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Sizinle beraber 2018 de aynı zamanlarda bende aynı tv'yi almıştım. Ben beğenmeyip iade etmiştim sanırım siz iade etmeyip bu şekilde kullanırım nasıl olsa garantisi var şeklinde birşey yazmıştınız öyle hatırlıyorum. Daha sonra 300 lira fazla verip LG panelli hilevel almıştım hala kullanıyorum. Geçmiş olsun
Evet hatırlıyorum. İyiki iade etmişsiniz. Garanti olsa ne olacak (mış) meğer.. Bende aslında tam iade edecektim ama işte.. Başımıza gelecek varmış. O dönem 300 TL fark ile grundig vardı. Onu almadığıma çok pişman oldum. F/p ürünüdür felan dedik işte...

limonlusoda Çevrimdışı

limonlusoda 

Aktif Üye
16 Haz 2019
61
50
Kargo kaynaklı olabilir ama merak ettiğim konu ücret iadesi alamıyor muydunuz?
Ben bu firmadan yeni TV istemezdim şahsen.
Giderim ikinci elciden bir tane Vestel alırım, o bile içimi daha ettirir ya. :kiskis
Bende U5600STR modelinin panel kırılması ile ilgili THH ye gitmiştim. Telefox marka sıfır tv gönderdiler sıfır diye aldım fakat bunda da kilitlenme kendi kendini kapatma sorunları yaşıyorum. Düşe kalka idare ediyoruz, keşke ücret iadesi alıp üstüne biraz daha katıp başka bir marka alsaydım da diyorum açıkçası. Çok problemli bir marka ürünlerinde ve haklarında o kadar şikayet var ki ! Rabb'im işinizi kolaylaştırsın...

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Bende U5600STR modelinin panel kırılması ile ilgili THH ye gitmiştim. Telefox marka sıfır tv gönderdiler sıfır diye aldım fakat bunda da kilitlenme kendi kendini kapatma sorunları yaşıyorum. Düşe kalka idare ediyoruz, keşke ücret iadesi alıp üstüne biraz daha katıp başka bir marka alsaydım da diyorum açıkçası. Çok problemli bir marka ürünlerinde ve haklarında o kadar şikayet var ki ! Rabb'im işinizi kolaylaştırsın...
Bende ücret iadesi alıcaktın aslında ama o zaman ki fiyat düşük olduğu için değişim kararı mantıklı gelmişti. Bazen düşünmüyorda değilim ama şimdiki tv fiyatları aldı başını gitti. Ha elimden gelen kanuni ne varsa yapıcam tekrar ama haber bekliyorum.
Bana gönderdikleri tv kelek bir TV'yi göndermişler. Sağını solunu uydurup bas etiketi gönder. Adı yeni TV. Bunlarda hiç utanma yok. Bizim türkiyenin işleri işte.. Avrupada olsa bak bakalım böyle yapabiliyor mu? Kanun var nizam var kural var.. İnsanlara saygı var. Bunlar saygın yoksunu.. Resmen insanlarla dalga geçiyorlar. Maddi manevi hakkımı helal etmiyorum haram olsun..
Teşekkür ederim bu arada ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bende ücret iadesi alıcaktın aslında ama o zaman ki fiyat düşük olduğu için değişim kararı mantıklı gelmişti. Bazen düşünmüyorda değilim ama şimdiki tv fiyatları aldı başını gitti. Ha elimden gelen kanuni ne varsa yapıcam tekrar ama haber bekliyorum.
Bana gönderdikleri tv kelek bir TV'yi göndermişler. Sağını solunu uydurup bas etiketi gönder. Adı yeni TV. Bunlarda hiç utanma yok. Bizim türkiyenin işleri işte.. Avrupada olsa bak bakalım böyle yapabiliyor mu? Kanun var nizam var kural var.. İnsanlara saygı var. Bunlar saygın yoksunu.. Resmen insanlarla dalga geçiyorlar. Maddi manevi hakkımı helal etmiyorum haram olsun..
Teşekkür ederim bu arada ?
Ne kadar uğraştığımız ıve nelerle karşılaştığımızı biz iyi biliriz.

Halen bilgi bekliyorum sizin durum ile ilgili, düşünün artık..

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Ne kadar uğraştığımız ıve nelerle karşılaştığımızı biz iyi biliriz.

Halen bilgi bekliyorum sizin durum ile ilgili, düşünün artık..
Neyse artık bu hafta çözülmezse gereğini yapıcam. Ben böyle bir rezillik ömrümde görmedim. Sen neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım ki.. Bunların bu kafayla patlaması yakındır ama..

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Az önce şikayet var sitesini bir gezim dedim. Şu rezilliğe bakar mısınız?

Screenshot_20210820-021459.png

Screenshot_20210820-021521.png

Screenshot_20210820-021531.png

Screenshot_20210820-021540.png

Screenshot_20210820-021551.png

Screenshot_20210820-021607.png

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Aman aman.. Adamlar benden aldıkları tvyede el koydu. Gönderdikleri tv de sözde yeni TV. Kelek TV'yi göndermişler.
Lanet olsun de ver icraya gitsin zararda etsen paranın ne kadarını kurtarsan iyidir yine

Bunlarla uğraşılmaz yeni tv ilk günden sorunlu gelmiş ver icraya başın ağırmasın boşa

Geri
Üst Alt