teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Evet ,ve firmadan tarığa gelen not da yukarıda işte2018'den beri mi ? Ben de bizim 70 gün oldu diye dertleniyorum.?
Evet ,ve firmadan tarığa gelen not da yukarıda işte2018'den beri mi ? Ben de bizim 70 gün oldu diye dertleniyorum.?
Evet hatırlıyorum. İyiki iade etmişsiniz. Garanti olsa ne olacak (mış) meğer.. Bende aslında tam iade edecektim ama işte.. Başımıza gelecek varmış. O dönem 300 TL fark ile grundig vardı. Onu almadığıma çok pişman oldum. F/p ürünüdür felan dedik işte...Sizinle beraber 2018 de aynı zamanlarda bende aynı tv'yi almıştım. Ben beğenmeyip iade etmiştim sanırım siz iade etmeyip bu şekilde kullanırım nasıl olsa garantisi var şeklinde birşey yazmıştınız öyle hatırlıyorum. Daha sonra 300 lira fazla verip LG panelli hilevel almıştım hala kullanıyorum. Geçmiş olsun
Bende U5600STR modelinin panel kırılması ile ilgili THH ye gitmiştim. Telefox marka sıfır tv gönderdiler sıfır diye aldım fakat bunda da kilitlenme kendi kendini kapatma sorunları yaşıyorum. Düşe kalka idare ediyoruz, keşke ücret iadesi alıp üstüne biraz daha katıp başka bir marka alsaydım da diyorum açıkçası. Çok problemli bir marka ürünlerinde ve haklarında o kadar şikayet var ki ! Rabb'im işinizi kolaylaştırsın...Kargo kaynaklı olabilir ama merak ettiğim konu ücret iadesi alamıyor muydunuz?
Ben bu firmadan yeni TV istemezdim şahsen.
Giderim ikinci elciden bir tane Vestel alırım, o bile içimi daha ettirir ya.
Bende ücret iadesi alıcaktın aslında ama o zaman ki fiyat düşük olduğu için değişim kararı mantıklı gelmişti. Bazen düşünmüyorda değilim ama şimdiki tv fiyatları aldı başını gitti. Ha elimden gelen kanuni ne varsa yapıcam tekrar ama haber bekliyorum.Bende U5600STR modelinin panel kırılması ile ilgili THH ye gitmiştim. Telefox marka sıfır tv gönderdiler sıfır diye aldım fakat bunda da kilitlenme kendi kendini kapatma sorunları yaşıyorum. Düşe kalka idare ediyoruz, keşke ücret iadesi alıp üstüne biraz daha katıp başka bir marka alsaydım da diyorum açıkçası. Çok problemli bir marka ürünlerinde ve haklarında o kadar şikayet var ki ! Rabb'im işinizi kolaylaştırsın...
Ne kadar uğraştığımız ıve nelerle karşılaştığımızı biz iyi biliriz.Bende ücret iadesi alıcaktın aslında ama o zaman ki fiyat düşük olduğu için değişim kararı mantıklı gelmişti. Bazen düşünmüyorda değilim ama şimdiki tv fiyatları aldı başını gitti. Ha elimden gelen kanuni ne varsa yapıcam tekrar ama haber bekliyorum.
Bana gönderdikleri tv kelek bir TV'yi göndermişler. Sağını solunu uydurup bas etiketi gönder. Adı yeni TV. Bunlarda hiç utanma yok. Bizim türkiyenin işleri işte.. Avrupada olsa bak bakalım böyle yapabiliyor mu? Kanun var nizam var kural var.. İnsanlara saygı var. Bunlar saygın yoksunu.. Resmen insanlarla dalga geçiyorlar. Maddi manevi hakkımı helal etmiyorum haram olsun..
Teşekkür ederim bu arada ?
Neyse artık bu hafta çözülmezse gereğini yapıcam. Ben böyle bir rezillik ömrümde görmedim. Sen neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım ki.. Bunların bu kafayla patlaması yakındır ama..Ne kadar uğraştığımız ıve nelerle karşılaştığımızı biz iyi biliriz.
Halen bilgi bekliyorum sizin durum ile ilgili, düşünün artık..
Aman aman.. Adamlar benden aldıkları tvyede el koydu. Gönderdikleri tv de sözde yeni TV. Kelek TV'yi göndermişler.Almayacağım bir üründür.
Lanet olsun de ver icraya gitsin zararda etsen paranın ne kadarını kurtarsan iyidir yineAman aman.. Adamlar benden aldıkları tvyede el koydu. Gönderdikleri tv de sözde yeni TV. Kelek TV'yi göndermişler.