Awox U5600STR TV için kanal düzenleme programı

A Çevrimdışı

abdrrhmnbyrk

Yeni Üye
30 Tem 2019
13
32
Supra yazılımı yükledim. Kanal listesini tek tek düzenliyorum. Yedekliyorum. Ama kendi kendine kanal listeleri yine karışıyor. Nasıl oluyor anlamadım. Çok fazla kanal siliyorum acaba onunla alakalı olabilir mi? Bir de bu kanal listelerini bilgisayarda düzenleyebileceğimiz bir program var mıdır?

A Çevrimdışı

abdrrhmnbyrk

Yeni Üye
30 Tem 2019
13
32
Bindik bir alamete, gidiyoz kıyamete...

Yıllar evler aldım bu Awox TV'yi ekonomik zorluklardan atamıyorum da. Kanal listelerini tek tek kumandadan düzenliyorum. Sonra birden TV kendi kafasına göre liste sıfırlıyor. Bambaşka bir sıralama oluyor. Bu TV'nin kanal listesini bilgisayarda düzenlemek için bir program var mıdır?

ChanSort isimli program işimi görmedi.
Hali Hazırda Supra yazılımı yüklü.

Kanal listesinin klasörü resimdeki gibi:

Ekran-Alintisi9ffbab68eb78444d.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bindik bir alamete, gidiyoz kıyamete...

Yıllar evler aldım bu Awox TV'yi ekonomik zorluklardan atamıyorum da. Kanal listelerini tek tek kumandadan düzenliyorum. Sonra birden TV kendi kafasına göre liste sıfırlıyor. Bambaşka bir sıralama oluyor. Bu TV'nin kanal listesini bilgisayarda düzenlemek için bir program var mıdır?

ChanSort isimli program işimi görmedi.
Hali Hazırda Supra yazılımı yüklü.

Kanal listesinin klasörü resimdeki gibi:

Ekran-Alintisi9ffbab68eb78444d.jpg
Şu kanal listesini alabiliyorsan bir yere yükle ve link ver bakayım,yapabilecekmiyim (komple isterim), ayrıca tkgs kullanıyorsan onu kullanıcı olarak değiştir veya kapatıp düzenle kanalları.

A Çevrimdışı

abdrrhmnbyrk

Yeni Üye
30 Tem 2019
13
32
Şu kanal listesini alabiliyorsan bir yere yükle ve link ver bakayım,yapabilecekmiyim (komple isterim), ayrıca tkgs kullanıyorsan onu kullanıcı olarak değiştir veya kapatıp düzenle kanalları.

Buyrunuz. Yukarıdaki linke yükledim.
Kendim kanal listesini yüklerken, CHDataBackup isimli klasörü USB belleğe atıyorum. Sonra Menu 8202 kombinasyonuyla ayarları açıyorum. Restore from USB diyerek yükleyebiliyorum. İçindeki dosyaları ne yaptıysam açamadım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Buyrunuz. Yukarıdaki linke yükledim.
Kendim kanal listesini yüklerken, CHDataBackup isimli klasörü USB belleğe atıyorum. Sonra Menu 8202 kombinasyonuyla ayarları açıyorum. Restore from USB diyerek yükleyebiliyorum. İçindeki dosyaları ne yaptıysam açamadım.
İndirdim bakalım ,bir ara uğraşayım :ok

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Var mı bir gelişme usta?
Bu ara biraz yoğunluğu olduğu için cevap biraz gecikebilir.

Bu arada dosyaları bende kontrol ettim. Ancak bu dosyalar gerekli, düzenlenebilir dosyalardan çok encrypte edilmiş yazılım default dosyalarına benzettim. O yüzden şu anda düzenleme mümkün değilmiş gibi görünüyor.

A Çevrimdışı

abdrrhmnbyrk

Yeni Üye
30 Tem 2019
13
32
Bu ara biraz yoğunluğu olduğu için cevap biraz gecikebilir.

Bu arada dosyaları bende kontrol ettim. Ancak bu dosyalar gerekli, düzenlenebilir dosyalardan çok encrypte edilmiş yazılım default dosyalarına benzettim. O yüzden şu anda düzenleme mümkün değilmiş gibi görünüyor.
Bu TV'nin yaptığı işi yapabilecek bir Emülatör gibi birşey iş görür mü acaba?

Geri
Üst Alt