Awox U5600 Str Televizyon Açılmama Sorunu

B Çevrimdışı

burakmurat

Yeni Üye
27 Şub 2020
4
52
Selamlar arkadaşlar tv yi öğlen üzeri kapattım 2 saat sonra açmak istediğimde Awox yazısı ile saniyelik ekranda ışıklı bir parlama olup ekran görünüp kayboluyor ses te sorun yok dikkatli bakıldığında ekranın açıldığını görüyorum ama altan ledler yanmadığı için görüntü karanlık ledlerdenn biri arızalı olduğunda sistem kendine korumaya alacağını ve ledlerin yanmayacağını net üzerinden araştırdığımda gördüm sorun bende anlıkta olsa bir parlama oluyor sebebi konusunda tecrübelerinize ihtiyacım var garanti bitimine 5 gün kalmış bu arada :(

B Çevrimdışı

burakmurat

Yeni Üye
27 Şub 2020
4
52
Cevabınız için teşekkürler Awox markasını şikayet sitelerinde araştırdığımda tv nin 2 ayda zor geldiği yönünde yapılan yorumlar, arızanın basit bir arızamı öğrenmek istediğim bu idi

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Cevabınız için teşekkürler Awox markasını şikayet sitelerinde araştırdığımda tv nin 2 ayda zor geldiği yönünde yapılan yorumlar, arızanın basit bir arızamı öğrenmek istediğim bu idi
Bazı awox kullanıcıları memnun olduğunu yazıyor yada söylüyor. Fakat satış sonrası başlarına ne geleceğinden haberdar değiller. Üretici tüketici kanununa göre 2 yıl garanti veriyor ama hiç bir hükmü yok. Bu konuda bilinçli tüketici olmak gerekiyor. Çünkü sattıkları malın arkasında durmuyorlar insanla dalga geçer gibi çileden çıkartıyorlar.
Bana göre awox pişmanlık ve intihar etmektir ? Bu forumda bu konuyla ilgili yazılarım var. Araştırıp okuyabilirsiniz ?
Geçmiş olsun..

B Çevrimdışı

boyuguzel

Yeni Üye
31 Ağu 2019
10
56
youtube sorunu yaşıyorum. oturum açamıyorum. oturum aç tıkladığımda programdan çıkıyor. önerebileceğiniz birşey var mı sevgili üstadlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

youtube sorunu yaşıyorum. oturum açamıyorum. oturum aç tıkladığımda programdan çıkıyor. önerebileceğiniz birşey var mı sevgili üstadlar
awox 55 inc tv kullanıyorum

limonlusoda Çevrimdışı

limonlusoda 

Aktif Üye
16 Haz 2019
61
50
Dikkatli bakarsanız çok silik bir görüntü oluyor. Aynı sorunu bende yaşadım ledlerden bazıları yanmıştır muhtemelen. Servis geldi evde değiştirmek isterken kıyamadım yardım edeyim derken paneli de çatlaktık kırdık yani. Model u5600str. Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi verdim takip edeceklerini söylediler. Şimdi TV serviste bakalım ne zaman gelecek. Kütahya merkez servisi çok iyi niyetli bir arkadaş ama maalesef işi bilmiyor. Allah tan şu süreçte 32 inç yedekte TV vardı da idare ediyoruz. Bu arada garantisi altıncı ayda dolacak sanki belli bir saate ayarlı gibi ledler gidiyor. Bu ledlerin ömrü daha uzun değil mi anlayamadım. LCD TV Ler uzun ömürlü oluyor. LED TV işini beğenmedim. Değiştirmek için TV yi komple söylüyorsunuz. Bütün orijinalliği gidiyor. Hele bir de tecrübesiz yada özen göstermeyen servise denk gelirseniz panele pislik kaçmasından tutunda leke yada kararma sorunlarıyla karşılaşmanız büyük ihtimal selamlar.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Dikkatli bakarsanız çok silik bir görüntü oluyor. Aynı sorunu bende yaşadım ledlerden bazıları yanmıştır muhtemelen. Servis geldi evde değiştirmek isterken kıyamadım yardım edeyim derken paneli de çatlaktık kırdık yani. Model u5600str. Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi verdim takip edeceklerini söylediler. Şimdi TV serviste bakalım ne zaman gelecek. Kütahya merkez servisi çok iyi niyetli bir arkadaş ama maalesef işi bilmiyor. Allah tan şu süreçte 32 inç yedekte TV vardı da idare ediyoruz. Bu arada garantisi altıncı ayda dolacak sanki belli bir saate ayarlı gibi ledler gidiyor. Bu ledlerin ömrü daha uzun değil mi anlayamadım. LCD TV Ler uzun ömürlü oluyor. LED TV işini beğenmedim. Değiştirmek için TV yi komple söylüyorsunuz. Bütün orijinalliği gidiyor. Hele bir de tecrübesiz yada özen göstermeyen servise denk gelirseniz panele pislik kaçmasından tutunda leke yada kararma sorunlarıyla karşılaşmanız büyük ihtimal selamlar.
Geçmiş olsun. Panel çatladıysa gitti televizyon. Awoxun servisleri aşırı bilgisiz ve tecrübesiz. Fabrikaya dahi gitse durum bundan farksız. Benim TV panel değişti. TV geldiğinde gördümki panel katman arasında kıl tüy vardı. Logo tam ortada değil 5>10 cm. sağda duruyordu. Yeni logo istedim vs. vs. Neler gördüm neler bu tvde. Bu kadar saçma sapan bir TV servis fabrika ben hayatımda daha ne duydum ne gördüm. Bedava verseler almam. Belli başlı markalar var bunlardan şaşmamak lazım. Yok yerli yok bilmem ne hikaye bu işler. Paramız yabancıya gitmesin ülen senle uğraşacağıma bırak gitsin..

B Çevrimdışı

burakmurat

Yeni Üye
27 Şub 2020
4
52
İyi bayramlar dilerim tv 27 martta led değişimi yapıldığı söylenerek teslim aldım üst çıta kırık sağ ve soldan ekranın 1 karış içeri doğru 2 adet çizgi aşşağı doğru iniyor sol taraf panel sağ taraftan 1 cm aşşağıda gece aradan bildiğiniz gece lambası gibi ışık çıkıyor bu şekilde kabul etmediğimi söyledim fabrikaya gönderileceği söylendi müşteri hizmetlerini arıyorum siz şikayet sitesinde arıza bildirimi yaptığınız için whatsaap hattından ulaşın diyorlar ulaşıyorum onarım süreci devam etmekte diyorlar ivedi bir şekilde sorunu çözeceğiz diyorlar şubatın son haftasından beri tv ellerinde iyice bunaldım 3 ay olacak hala tv yok awox gerçekten pişmanlıktır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun. Panel çatladıysa gitti televizyon. Awoxun servisleri aşırı bilgisiz ve tecrübesiz. Fabrikaya dahi gitse durum bundan farksız. Benim TV panel değişti. TV geldiğinde gördümki panel katman arasında kıl tüy vardı. Logo tam ortada değil 5>10 cm. sağda duruyordu. Yeni logo istedim vs. vs. Neler gördüm neler bu tvde. Bu kadar saçma sapan bir TV servis fabrika ben hayatımda daha ne duydum ne gördüm. Bedava verseler almam. Belli başlı markalar var bunlardan şaşmamak lazım. Yok yerli yok bilmem ne hikaye bu işler. Paramız yabancıya gitmesin ülen senle uğraşacağıma bırak gitsin..
aynen size katılıyorum Awox pişmanlıktır

A Çevrimdışı

alvaro01

Aktif Üye
25 Nis 2018
92
43
arkadaşlar aynı tvden kullanıyordum sizin sorununuz muhtemelen led barlar. Benimde garanti sürem içerisinde aynı arızayı 2 kez verdi( ses var görüntü yok). Birinci led bar arızasında servisten 35 gün sonra tv geldi ve 17 gün sonra yeniden led bar arızası verdi. Değişim istedim olmaz dediler hakem heyetine başvurdum para iadesi yönünde lehime karar çıktı hala parayı yatırmalarını bekliyorum.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
arkadaşlar aynı tvden kullanıyordum sizin sorununuz muhtemelen led barlar. Benimde garanti sürem içerisinde aynı arızayı 2 kez verdi( ses var görüntü yok). Birinci led bar arızasında servisten 35 gün sonra tv geldi ve 17 gün sonra yeniden led bar arızası verdi. Değişim istedim olmaz dediler hakem heyetine başvurdum para iadesi yönünde lehime karar çıktı hala parayı yatırmalarını bekliyorum.
Yazdım ve sildim desem yalan olur ,ama ne yazmak istediğim anlaşılmıştır umarım .Bu arada ne kadar oldu karar çıkalı :alala

A Çevrimdışı

alvaro01

Aktif Üye
25 Nis 2018
92
43
Temmuz ayında karar çıktı tv yi 1.5 yıl kullandım. Aslında kanun ve yönetmeliklere göre satıcı ile icralığım şuan burda awox konudan müteselsilen sorumlu olmasına rağmen hakem heyeti kararı bizi ilgilendirmez kimden aldıysanız oraya başvurun diye direk topu atıyor.

Geri
Üst Alt