Awox tv yazılımları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TKartaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TKartaL

Süper Üye
Puan 113
Çözümler 0
TKartaL
Aşağıda verdiğim linkte gezinirken denk geldim. Hatta kendi tvme uygun olanı indirip denedim olmadı. Bilginiz var mıdır? @Ado

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Sevgili tkartal;
Bu konu hakkında site sahibine yazdığında mutlaka bir cevap veriyor,bence kendisine de yaz,durumu sor,mesela ben vestel tv ile alakalı hatayı yazdım,gerçi düzeltmedi ama nazikçe cevapladı.
Buradaki "soru-cevap" alanındak "Dayko" benim :)

Sevgili tkartal;
Bu konu hakkında site sahibine yazdığında mutlaka bir cevap veriyor,bence kendisine de yaz,durumu sor,mesela ben vestel tv ile alakalı hatayı yazdım,gerçi düzeltmedi ama nazikçe cevapladı.
Buradaki "soru-cevap" alanındak "Dayko" benim :)
Tamam :ok

Bende 2018 yılı 43 inç LED TV var durmadan kanallar yer değiştiriyor ne yaptıysam olmadı... yazılım varsa yüklemeli miyim acaba

Bende 2018 yılı 43 inç LED TV var durmadan kanallar yer değiştiriyor ne yaptıysam olmadı... yazılım varsa yüklemeli miyim acaba
Ayarlardan TKGS Otomatik seçili ise kapalı moduna alın. Yazılım yüklemek o problemi çözmez.

Söz konusu linkler aktif olmadığı için konu kapanmıştır. arizanotlari üyemiz forum içeriğinde yazılım ana konularında foruma giriş yaptıkça yardımcı olmaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt