Awox TV OTA güncellemesi rezaleti

Bu tv üreticilerine şaşırıp kalıyorum güncelleme ile ileri düzeye gidecekken illa bişeyleri eksik yapıyorlar.

Sizin cihazın tam modeli ne bu attığınız 50lusb 50 inç için olabilir mi?

U5600str yükledim ben sıkıntı olmadı ota dan güncelleme geliyor birde onuda yaptım sıkıntı yok şuanda

Kanal aramasını nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar tkgs frekansından tarattigimda 50 kanal anca buluyor sizde nasıl

Ben başka bi forumda 55 inç için olanını buldum yükledim
Arayüzu nasıl resim atarmisiniz

Sizin attığınız resimlerle aynı sadece hakkında kısmında n55lusb yazıyor
Bende arkadaşın paylaştığını yükledim sorun yok düzeldi TV
Sizde paylaşırsanız sorunu çözmüş olacağız :)

Özelden gönderemedim ancak şu linke ulaştım eski olabilir bir fikrim yok riski göze alıp kurarsanız bize de bilgi verir misiniz :)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bende arkadaşın paylaştığını yükledim sorun yok düzeldi TV
Sizde paylaşırsanız sorunu çözmüş olacağız :)
Ulaştığım link çözüme ulaştırdı bulduğum link de sizin paylaştığımız linke aynı
bu n55lusb bana çok daha akıcı ve hızlı geldi otadan güncelleme de verdi resimleri müsait bir zamanda paylaşacağım Google Play servisleri olduğu içinde yükleyipte açamadığım bazı programlarında açabildim çok memnunum awox firmware'ine geçmeyide düşünmüyorum açıkçası

Son düzenleme:
Ulaştığım link çözüme ulaştırdı bulduğum link de sizin paylaştığımız linke aynı
bu n55lusb bana çok daha akıcı ve hızlı geldi otadan güncelleme de verdi resimleri müsait bir zamanda paylaşacağım Google Play servisleri olduğu içinde yükleyipte açamadığım bazı programlarında açabildim çok memnunum awox firmware'ine geçmeyide düşünüyorum açıkçası

Dh de ki konuda kanal + - tuşlarının çalışmadığından bahsediyordu sizde öyle bi sıkıntı var mi

Geri
Üst Alt