denemeye değer
Edit: yükledim işe yaradı hoşuma gitti Google Play'de var
Edit 2: DVB-S seçeneği yok yada ben bulamadım
Edit 3: bu yazılım n55lusk bana n55lusb gerekiyor DVB s için
Son güncellemenin üzerine mi kurdunuz?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ben bunu kullanıyorum dvb s var
Sizin cihazın tam modeli ne bu attığınız 50lusb 50 inç için olabilir mi?
Size güvenerek yüklüyorum teşekkürlerU5600str yükledim ben sıkıntı olmadı ota dan güncelleme geliyor birde onuda yaptım sıkıntı yok şuanda
Ben başka bi forumda 55 inç için olanını buldum yükledimSize güvenerek yüklüyorum teşekkürler
Arayüzu nasıl resim atarmisinizBen başka bi forumda 55 inç için olanını buldum yükledim
Sizin attığınız resimlerle aynı sadece hakkında kısmında n55lusb yazıyorArayüzu nasıl resim atarmisiniz
Bende arkadaşın paylaştığını yükledim sorun yok düzeldi TVSizin attığınız resimlerle aynı sadece hakkında kısmında n55lusb yazıyor
Özelden gönderemedim ancak şu linke ulaştım eski olabilir bir fikrim yok riski göze alıp kurarsanız bize de bilgi verir misiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ulaştığım link çözüme ulaştırdı bulduğum link de sizin paylaştığımız linke aynıBende arkadaşın paylaştığını yükledim sorun yok düzeldi TV
Sizde paylaşırsanız sorunu çözmüş olacağız
Ulaştığım link çözüme ulaştırdı bulduğum link de sizin paylaştığımız linke aynıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu n55lusb bana çok daha akıcı ve hızlı geldi otadan güncelleme de verdi resimleri müsait bir zamanda paylaşacağım Google Play servisleri olduğu içinde yükleyipte açamadığım bazı programlarında açabildim çok memnunum awox firmware'ine geçmeyide düşünüyorum açıkçası