AWOX Ters Görüntü Sorununa Çözüm

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Eline sağlık hocam, bir soru sorağım;

Panel ters takıldığı için mi ayna etkisini açıyoruz?
Mesela bizdeki televizyonda COF'lar alt tarafta. Bazı televizyonlarda üst tarafta.
Bizdeki panel de mi ters takılı mesela?
Kafamda deli sorular. :hihi

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Eline sağlık hocam, bir soru sorağım;

Panel ters takıldığı için mi ayna etkisini açıyoruz?
Mesela bizdeki televizyonda COF'lar alt tarafta. Bazı televizyonlarda üst tarafta.
Bizdeki panel de mi ters takılı mesela?
Kafamda deli sorular. :hihi

Aslında eski tüm LCD tv lerde coflar hep üstteydi. SOnra sebebini bilmediğim şekilde LED moda geçtiklerinde coflar ve tcon alta geçti.

Bu panelleri her türlü kullanabiliyorsunuz bildiğin üzere, o nedenle ters düz mantığı yok bunlarda. (Yazılımı desteklediği sürece)

Bildiğin üzere Burger King gibi abiler hep Dİkey panel kullanır görselleri için. O dikey panellerden bir tane tamir etmiştim, tv bildiğin yukarıdan aşağıya dikdörtgen duruyordu ve normal yayın verirsen göstermiyordu, illa ki dikey çalışma görsel girmek zorundaydın HDMI dsan :kiskis

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Eline sağlık Adem Helvacı Ado hocam bu menü kombinasyonu mb120 anakartlı vesteller için de geçerli mi ? Sorun olduğu için değil merak ettiğim için soruyorum selamlar...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Eline sağlık Adem Helvacı Ado hocam bu menü kombinasyonu mb120 anakartlı vesteller için de geçerli mi ? Sorun olduğu için değil merak ettiğim için soruyorum selamlar...

Selamlar azizim, Araştırmadım açıkçası lakin dediğim gibi eğer yazılımsal olarak buna gerek duymuş ve servis menüsüne eklemişlerse ürünün teknik olarak desteklememesi için hiç bir neden yok :ok

''AWOX yapmış ise VESTEL kesin yapabilmeli'' diye düşünürüm ben :kiskis

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Ado usta awox tvlerin yazılımları ile ilgili herhangi bir haber yada duyum aldınız mı? Cihazların geliştirebilmek adına!...

Geri
Üst Alt