Menüye kumanda ile erişebiliyormusunuz?Awox 3282 LED TV açar açmaz tuş kilidi uyarısı verip aynı ekranda kalıyor görüntü yok sadece yazı ve mavi ekran. Tv üzerinden hangi tuşa basarsam basıyım yazı sönüp tekrar yanıyor. Bundan nasıl kurtulabilirim.
Awox 3282 ELED TV için yazılımı buradan indiremiyorum, gizli içerik diyor. Lütfen yardımcı olun zira kumanda hiç çalışmıyor ve mavi ekranda tuşlar kilitli diyor. Tuş kilidinden önce de kumanda doğru düzgün çalışmıyordu. Şimdi hiç açamıyorum. Lütfen yardım edin.Awox 3282 yazılımı hangisi acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim
menu1147 aynı anda mı basılıyorCvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık
AWOX Servis Menü Şifresi
MENU1147
Kumanda sıvı ile temas sonucunda yok oldu. Yeniisini dükkanlarda aradım bulamadım ama edineceğim. Online birkaç sitede rastladım oralardan alacağım.Menüye kumanda ile erişebiliyormusunuz?
Neler yapmam veya denemem gerektiğini söylerseniz yönergeleri takip edebilirim.Kumanda sıvı ile temas sonucunda yok oldu. Yeniisini dükkanlarda aradım bulamadım ama edineceğim. Online birkaç sitede rastladım oralardan alacağım.
Yazılımlar şu başlık altında, eğer aradığınız yazılım yok ise seri numarasını paylaşın lütfen, ona göre yardımcı olalımAwox 3282 ELED TV için yazılımı buradan indiremiyorum, gizli içerik diyor. Lütfen yardımcı olun zira kumanda hiç çalışmıyor ve mavi ekranda tuşlar kilitli diyor. Tuş kilidinden önce de kumanda doğru düzgün çalışmıyordu. Şimdi hiç açamıyorum. Lütfen yardım edin.
Sıra ile.menu1147 aynı anda mı basılıyor
Kumanda sıvı ile temas sonucunda yok oldu. Yeniisini dükkanlarda aradım bulamadım ama edineceğim. Online birkaç sitede rastladım oralardan alacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Neler yapmam veya denemem gerektiğini söylerseniz yönergeleri takip edebilirim.
Boşuna uğraşmayın, ya harici uydu alıcısı alın ya da babanızın istediği kanalları favoriye alın. Öyle idare etsin. Bu modeller böyle32 lik bir TV var Keşke olmasaydı Babam ile en sonunda su kanal taşıma muhabbetine birbirimize giricez Ben düzeltiyorum TV aç kapa dan sonra tekrar dağılıyor ?
Birde harici hoparlör birde Android box ??Boşuna uğraşmayın, ya harici uydu alıcısı alın ya da babanızın istediği kanalları favoriye alın. Öyle idare etsin. Bu modeller böyle![]()