Z Çevrimdışı

zkn1982

Yeni Üye
20 Eyl 2019
25
42
11.11de trendyoldan 1999tlye bir U5600str modeli sipariş ettim ama K5500rst modeli göndermişler. Trendyoldan değişim için bir süreç başlattım ama sonu ne olur bakicaz. Sizce U5600str yollamazlarsa K5500rst ile devam mı etmeliyim yoksa iade edip farklı bir markaya mı yonelmeliyim varsa 2000tl bandında 55inc IPS bir model tavsiyeniz 4k olsun ekran kalitesi önemli smart çok önemli değil tv box var.
Kardeşim ucuz mal alacak kadar zengin degilim der atalarımız küçük ebatlı al bilindik bişey al bu tvden ben aldım aldıgıma milyon pişmanım paranı çöpe atmak istiyorsan sen bilirsin yazık insanları da yok şu var yok bu var diye kandırıyorlar

T Çevrimdışı

tülin toker

Yeni Üye
15 Kas 2019
65
32
Kardeşim ucuz mal alacak kadar zengin degilim der atalarımız küçük ebatlı al bilindik bişey al bu tvden ben aldım aldıgıma milyon pişmanım paranı çöpe atmak istiyorsan sen bilirsin yazık insanları da yok şu var yok bu var diye kandırıyorlar
Aldım memnunum kardeş TV dedigin ömrü neki teknoloji tüketim demek beş seneye kalmaz bunlarda eskir

bektafig Çevrimdışı

bektafig

Aktif Üye
25 May 2018
78
35
11.11de trendyoldan 1999tlye bir U5600str modeli sipariş ettim ama K5500rst modeli göndermişler. Trendyoldan değişim için bir süreç başlattım ama sonu ne olur bakicaz. Sizce U5600str yollamazlarsa K5500rst ile devam mı etmeliyim yoksa iade edip farklı bir markaya mı yonelmeliyim varsa 2000tl bandında 55inc IPS bir model tavsiyeniz 4k olsun ekran kalitesi önemli smart çok önemli değil tv box var.

Memnunsan kalsın genel olarak benim gözüme çarpan farklılıklar

u5600str 2018 model k5500rst 2019 model

u5600str de sarı renklerde sorun var hardal gibi gösteriyor k5500rst de diğerine göre biraz daha iyi

Adem Abi'nin konu hakkında detaylı incelemesi mevcut

Özetle : 2.000 tl banında 4k'lı 55" başka TV alamazsın şuan. En iyi seçeneğin budur.

2.000 TL'lik tv ile Grundig - Vestel - LG - Samsung kıyaslamaya girersen kendini boş yere üzersin. bunun farkında olmanı dilerim.

Y Çevrimdışı

Yusuftorres61

Yeni Üye
20 Kas 2019
4
37
Memnunsan kalsın genel olarak benim gözüme çarpan farklılıklar

u5600str 2018 model k5500rst 2019 model

u5600str de sarı renklerde sorun var hardal gibi gösteriyor k5500rst de diğerine göre biraz daha iyi

Adem Abi'nin konu hakkında detaylı incelemesi mevcut

Özetle : 2.000 tl banında 4k'lı 55" başka TV alamazsın şuan. En iyi seçeneğin budur.

2.000 TL'lik tv ile Grundig - Vestel - LG - Samsung kıyaslamaya girersen kendini boş yere üzersin. bunun farkında olmanı dilerim.

Cevap için teşekkür ederim. Zaten uzun zamandır u5600str modelini arastirmistim beklentilerim de ona göre ama işte farklı bir model gelince böyle arada kaldım. Değişim talebim olduğu için k5500rst yi kullanamıyorum o yüzden memnun olup olmayacagimi bilemiyorum malesef. C ckoca48 hocam siz bu modeli kullanıyorsunuz yorumlarınızı çok okudum sizden de yine bir fikir alabilir miyim

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
abi magbox best hd mini hd uydu alıcı var. 82 ekran LCD tv de böyle bir sorun kesinlikle olmuyor. hani fabrika yazılımı oda güncel bi yazılım da yüklemedim hatta internete bile bağlamadım. onda böyle bir sorun olmuyor .

haklısınız sinyal kalitesi %74 ama merkezi sistem olduğu için müdahalede edemiyorum lnd-çanağa .

Mavi Ekran a geçince ondan dolayı ben TV den diye yazılım cozumu aradım ama çözemedim sorunu .

HB'yi aradıgımda servis cagırın tutanak tutturudun dedi bende 14 gün olmadı kardeşim yeni tv ye ne servisi cagırıyım direk yolluyorum dedim. bakalım inşALLAH mağdur etmezler.
Süreç hakkında bilgi ver lütfen kardeşim :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Arkadaşlar bu gün yeni bir 5100 gördüm montajda.

Android 7.0 yüklü çok stabil bir arayüz gördüm üründe.

Bununla ilgili yarın bir araştırma yapacağım ve hatta elimdeki eski nesil 5100 üzerinde yeni nesil yazılımı deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak.

S Çevrimdışı

slanton

Yeni Üye
14 Haz 2019
17
30
Adem
Arkadaşlar bu gün yeni bir 5100 gördüm montajda.

Android 7.0 yüklü çok stabil bir arayüz gördüm üründe.

Bununla ilgili yarın bir araştırma yapacağım ve hatta elimdeki eski nesil 5100 üzerinde yeni nesil yazılımı deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak.
Adem Hocam 6 ay önce u5600str 55” almıştım sizlerimde tavsiyesiyle. Televizyonun beni rahatsız eden sorunları şöyle;
Smart da kumandanın işlevsizliği,
Kanal geçişleri arasında ciddi yavaşlık olması,

Awox bunların üzerine çalışma yapıyor mu ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adem

Adem Hocam 6 ay önce u5600str 55” almıştım sizlerimde tavsiyesiyle. Televizyonun beni rahatsız eden sorunları şöyle;
Smart da kumandanın işlevsizliği,
Kanal geçişleri arasında ciddi yavaşlık olması,

Awox bunların üzerine çalışma yapıyor mu ?

Evet çalışıyorlar ve hatta az önce bazı yazışmalarına göz attım konular ile ilgili ancak olumlu ve bizi ilgilendiren, sevindirecek sonuçlar ne zaman çıkar bir şey diyemiyorum.

Onlara kalsa güncelleme gönderdiler ancak tüketici tarafında ne kadar sorunu çözdü derseniz o oldukça tartışılır.

İBB başkanı gibi, geir gelmez sihirli değnek ile her şeyi düzeltmesini beklemesek de, artık bazı olumlu dönüşleri de görmek istiyoruz yeni gelen Mühendis arkadaştan :ok

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
Evet çalışıyorlar ve hatta az önce bazı yazışmalarına göz attım konular ile ilgili ancak olumlu ve bizi ilgilendiren, sevindirecek sonuçlar ne zaman çıkar bir şey diyemiyorum.

Onlara kalsa güncelleme gönderdiler ancak tüketici tarafında ne kadar sorunu çözdü derseniz o oldukça tartışılır.

İBB başkanı gibi, geir gelmez sihirli değnek ile her şeyi düzeltmesini beklemesek de, artık bazı olumlu dönüşleri de görmek istiyoruz yeni gelen Mühendis arkadaştan :ok

tek bir adam mı uğraşıyor yazılım tarafıyla ?

Geri
Üst Alt