Diridiri06
Süper Üye
- 7 Eki 2019
- 519
- 34
Arkadaşlar dsmart kuşlanıyorum bazı frekansları ilk kurulumda izliyorum ama belli bi süre sonra o frekanstan sinyal gidiyor aynı firekansta olan kanallar sinyal yok diyor neden öyle olur acaba
Abi 3 tane tv var digerlerinde hiç sorun yok avox da yaşıyorum fox medya kanalları taşıdıktan bi süre sonra sinyal almıyor ilgiç bir şekilde atv de flm izliyordum reklama girdi kanalları gezdim bi baktım atv yok çok ilginçNormalde sinyal seviyeleri nasıl acaba sevgili 06hakki ?
Kanal taşıma yapmaz isem sorun yok abi izleyebiliyorum servisi aradım sorun dsmart kaynaklı bizde sorun yok dediModülle izliyorsun sanırım , peki hiç kanal taşıma yapmasan da kanallarda sıkıntı oluyor mu,denedin mi acaba.
Verilen cevaba şaşırdımKanal taşıma yapmaz isem sorun yok abi izleyebiliyorum servisi aradım sorun dsmart kaynaklı bizde sorun yok dedi
Şuan kanalları taşımadan idare ediyorum sizin dediğinizi de deneyeceğim bakalım ne olacakModülü çıkartıp normal uydusunu kullanarak deneyebilir misiniz?
Tamamen katılıyorum sevgili ömerEğer normal uydusunda da aynı sorun oluşursa modülle ilgili bir sorun olmadığı kanaatine varacağız. Sizde bunu servise ileteceksiniz. Onlarında bahanesi kalmamış olacak.