AWOX Güncel Sıralı Kanal Listeleri Paylaşım Konusu

5600str için eba tv kanallarını içeren kanal listesini paylaşırsanız çok sevinirim.

yardımcı olacak bir arkadaş yok mu?

AWOX A203200 GÜNCEL LİSTE :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Rar dosyasının içindeki dosyaları fat32 flash içine atıp- tvden menü-1147(basın)-general settings- channel import yapın yükler,
@Adem Helvacı ana konuya ekleyebilirsiniz isterseniz

Sevgili @Adem Helvacı , @Umut Barış... Awox A4300S için paylaştığım csv uzantılı kanal dosyasını düzenleyebilecek bir program mevcut mu? Ekli açık kaynak kodlu Chansort uygulamasını buldum internetten ama sanırsam farklı dosya uzantılı kanalları düzenleyebiliyor. Uygulamayı kendi kanalları için kullanabilen çıkar umarım

ChanSort link:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Konu hortlamış olacak ama bu kanal listelerini düzenlemek için bir editör mevcut mu?

pan3282 e nasıl yükleriz bu listeyi

Telefox 40TD4000 40’’ Full HD LED TV Aldım bunun hazır kanal listesini bulabılırmıyım yada verdıgınız hangı awox kanal listesiyle uyumludur​

2 Senedir yüklemedim bunu ben :) nasıl yükleniyor acaba 32 olanı.elle ayarlıyorum zırt pırt bozuluyor ayarı

Awox u3200str modeli için hazır düzenli güncel Kanal listesi olan yardımcı olabilirmi

TP.MS3663S.PB818 bu modelin kanal listesi lazım arkadaşlar elinde olan varsa ekleyebilirmi​

Selamın aleyküm afkadaşlar şampiyonlar ligi gibi maşallah biz fakirlerin 24" için hazır kanal listesini göremedim yardımcı olacak varmı acaba :hihi

Geri
Üst Alt