burdaki awox servisi anlamıyor birşeyden elinde olan varsa ben yapmaya calışacagım 1 ay boyunca gidip geldiler yapamadılar adam daha yazılımı nasıl yukleyecegini bilmiyorbu konu başlığındaki yazılımlardan indirdim
Awox U5600STR/4K Güncel Yazılım Linkleri
Merhabalar bu TV'ye sahip kişiler için güncel linkleri bir araya topladım arkadaşlar. İhtiyacı olan arkadaşlar tek noktadan ulaşabilirler. Güncelleme (10.03.2024) Servisten en son yazılımı istediğimde mail olarak tarafıma ilettiler. Merhabalar , Yazılım linki ...tavsiyeforumu.com
konu içerisindeki orjinal rom denediniz mi.?burdaki awox servisi anlamıyor birşeyden elinde olan varsa ben yapmaya calışacagım 1 ay boyunca gidip geldiler yapamadılar adam daha yazılımı nasıl yukleyecegini bilmiyor
Zor hocam Awox destek yazılım konusu sıkıntılı. Belki birinde vardır Awox'a mail atın talepte bulunun yardımcı olurlar öyle deneyin .burdaki awox servisi anlamıyor birşeyden elinde olan varsa ben yapmaya calışacagım
denedim hocam aynı zaten o bu hale getirdikonu içerisindeki orjinal rom denediniz mi.?
awox ve sunny ait elimizde çok fazla yazılım yok.denedim hocam aynı zaten o bu hale getirdi
Tv arka kapağını açarsan Anakart üzerinde kod yazar o kod ile yazılım arayabilirsin çin meşei anakart vardır üzerinde .
garanti kagıdı ve serı nosu yazıyor