Adomenü tuşuna bastım 1147 yazdım tv de çıkan menü ikinci seçeneğe ok. yaptım birbiri ardına sarı mavi yeşil 1 er sn yanıyor ve kumanda devre dışı lütfen yardım
Etiketleme sebebim sorumluluk değil adem bey online olunca daha çabuk görmesi içindir. Vestel harici anlamıyorum bu nedenle adem beye yönlendirdim ?sorumluluk sizde demedim bilginiz varsa yardım ediniz lütfen
sorumluluk sizde demedim bilginiz varsa yardım ediniz lütfen
Etiketleme sebebim sorumluluk değil adem bey online olunca daha çabuk görmesi içindir. Vestel harici anlamıyorum bu nedenle adem beye yönlendirdim ?
Tvnin kapama tuşuna basın tekrar açın..menü tuşuna bastım 1147 yazdım tv de çıkan menü ikinci seçeneğe ok. yaptım birbiri ardına sarı mavi yeşil 1 er sn yanıyor ve kumanda devre dışı lütfen yardım
Ben monitör olarak kullanıyorum vga olarak kullandığımda cam kadar temiz berrak görüntü var hdmi kullandığımda parazit oluşuyor nedeni çözülebilirmiSelamlar;
tv fişini çekiniz
10 saniye bekleyiniz
tv üzerindeki tuş takımında bulunan PR+ butonuna basılı tutarak tv fişini takınız ve 5 saniye bekleyiniz veya tv açılana kadar bekleyiniz
Sorun düzelecektir
Kullandığınız kablonun protokol koduna bakmanızı öneririm. (1.4 - 2.0 vs)yorumlarınızı
Ben monitör olarak kullanıyorum vga olarak kullandığımda cam kadar temiz berrak görüntü var hdmi kullandığımda parazit oluşuyor nedeni çözülebilirmi
yorumlarınızı
Ben monitör olarak kullanıyorum vga olarak kullandığımda cam kadar temiz berrak görüntü var hdmi kullandığımda parazit oluşuyor nedeni çözülebilirmi
1) Kablo aşırı kalitesiz olabilir.
2) Kablo konnektöre tam oturmuyor olabilir.
3) Kablodaki tellerde kırıklık veya kopukluk olabilir.
Bir de HDMI üzerinde kullandığınız çözünürlükle VGA üzerinde kullandığınız çözünürlük aynı mı, o önemli.
Mesela HD Ready bir televizyonda HDMI sinyalini 1920x1080 yapmak yerine 1280x720 yapmak daha iyi sonuç verebilir.
Neticede panel Full HD değilse, alacağınız keskinlik daha göz yorucu olabilir.
Sen yazınca aklıma geldi bak, Muhtemelen tv 1280x720 olabilir. Sanırım o tv HD Ready idi
Ancak yine de HD protokolü çalışır o tv de
1.8 gb 2.0b destekliyorKullandığınız kablonun protokol koduna bakmanızı öneririm. (1.4 - 2.0 vs)