P Çevrimdışı PowerTr Yeni Üye 30 Kas 2020 17 34 4 Ara 2022 #1 awox cihazın tüneri gitmişti anakart taktım telefox model epromda degiştirdim fakan görüntüde sıkıntı var karlanma gibi elinde yazılım olan var mı U3200STR
awox cihazın tüneri gitmişti anakart taktım telefox model epromda degiştirdim fakan görüntüde sıkıntı var karlanma gibi elinde yazılım olan var mı U3200STR
P Çevrimdışı PowerTr Yeni Üye 30 Kas 2020 17 34 4 Ara 2022 #2 PowerTr' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bu karta görüntü güzel ama tüner arızalı sıvı temas PowerTr' Alıntı: Bu karta görüntü güzel ama tüner arızalı sıvı temas Genişletmek için tıkla ... Bunda görüntü bozuk Oyla 0 Downvote
PowerTr' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bu karta görüntü güzel ama tüner arızalı sıvı temas PowerTr' Alıntı: Bu karta görüntü güzel ama tüner arızalı sıvı temas Genişletmek için tıkla ... Bunda görüntü bozuk
P Çevrimdışı PowerTr Yeni Üye 30 Kas 2020 17 34 5 Ara 2022 #3 selamın aleykum hayırlı işler yazılım olan yok mu elinde ? Oyla 0 Downvote