Atagüç avm dolandırıcılığı atagucavm.com

S Çevrimiçi

ssevgi

Yeni Üye
29 Eyl 2025
5
28
Arkadaşlar kurmaca site kesinlikle birsey satin almayın. Dolandırıcı sitenin adı: atagucavm.com . Çok ucuza elektronik ürünler girmişler. Hepsiburadada faaliyet gösteren firmaların isimlerini ve mernis numaralarini klonlayarak sahte bir güven algısı oluşturuyorlar. Kendilerine ait olmayan banka hesaplarını kiralayarak ödemeyi alıyorlar. Sadece havale ödeme var çünkü kredi kartıyla ödenen paranın takibi hukuken daha kolay ve bu dolandırıcılarin amacı yakalanmadan parayı çalabilmek. Bu tarz sitelere güvenip asla ödeme göndermeyin. Tekrarlıyorum site adı: atagucavm.com. Farklı isimlerde tekrar tekrar açılabilir yöntemleri aynı kalacaktır. İnstagrama facebooka heryere reklam veriyorlar inanıp tıklayıp satin alanlar olacaktır dikkat edin DOLANDIRICIDIR DIKKAT !

Son düzenleme:
istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,087
Ne kadar doğru konu yazısı bilemiyorum ama kredi kartına ödeme olmaması düşündürücü .

Ben olsan önce firma güvenirliği sonra kredi kartı ile alışveriş .

Banka kartına olsaydı yine alışveriş yapmam.

Banka kartı koruması kredi kartı koruması bir durum olduğunda eşit konumda değil.

Yukarıda verilen link sitesi.

1000030162.jpg

1000030163.jpg

Son düzenleme:
S Çevrimiçi

ssevgi

Yeni Üye
29 Eyl 2025
5
28
Hepsiburada atagucavm isimli firmaya ulaştım bizimle alakası yoktur diyor. Kesinlikle dolandiricidir çok canlar yanacak dikkatli olun. Parayı üç beş milyara kiraladıkları kendilerinden alakasız tiplerin hesabına alıyorlar. Kendileri parayı çekerken kiraladıkları hesapların sahipleri ise açılan davaların sonucunda hapse düşüyor.

Screenshot_20250930_141431_Hepsiburada.jpg

Screenshot_20250930_221022_Chrome.jpg

Screenshot_20250930_221034_Chrome.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt