selam millet, bu ürünü kullanan varmi? Evde odalari degistirdik router i hol e tasidim bilgisayar oturma odasinda duruyor aralarinda tahmini 3-5 metre mesefe var birde yari camli oda kapisi duvari delip kapi köselerinden kablo cekmek istemiyorum wireless karti alsammi diye düsünüyorum
yillar önce tp link in wireless kartlarindan birini almistim ozaman 50 mbit internet vardi tam peformansla dosya indirdigim zaman arada baglanti kopuyordu o yüzden kullanmayi biraktim ethernet kablosu cektim su anda 100/40 mbit baglanti var 250/40 a gecmeyi düsünüyorum tv den pc deki dosyalari izledigim icin tam olarak istedigim baglanti problemi yasamadan en az 1 gbit hizi yakalayabilmek
fikir vermesi icin simdi router dan tv baglantisina baktim pc tam altinda duruyor
Sinyal gücü -46 dBm
mümkün olan maksimum baglanti hizi 866 / 866 Mbit/s
aktüel baglanti hizi: 650 / 6 Mbit/s
WLAN-Standardi :WLAN-ac
Frekans: 5 GHz
Kanal genisligi :80 MHz
Router bilgileri:
FRITZ!Box 7490 ( türkiyede satilmiyor bildigim kadariyla)
Wlan baglanti hizlari
internet hizini yükseltirsem ayni markanin bir üst model routerlarindan kullanirim muhtemelen ISP sözlesmeyle birlikte veriyor bunlari cünkü onun özellikleride
AVM FRITZ!Box 7590
1.733 (5 GHz)
800 MBit/s (2,4 GHz)
bu bilgilere göre asusun bu wireless kartini almak mantiklimi? kullanan varmi? alternatif öneren yada sorun yasarsin kablo cek diyen? powerline kullanmayi daha mantikli bulan?
yorumlari beklerim
ürünle ilgili linkler
yillar önce tp link in wireless kartlarindan birini almistim ozaman 50 mbit internet vardi tam peformansla dosya indirdigim zaman arada baglanti kopuyordu o yüzden kullanmayi biraktim ethernet kablosu cektim su anda 100/40 mbit baglanti var 250/40 a gecmeyi düsünüyorum tv den pc deki dosyalari izledigim icin tam olarak istedigim baglanti problemi yasamadan en az 1 gbit hizi yakalayabilmek
fikir vermesi icin simdi router dan tv baglantisina baktim pc tam altinda duruyor
Sinyal gücü -46 dBm
mümkün olan maksimum baglanti hizi 866 / 866 Mbit/s
aktüel baglanti hizi: 650 / 6 Mbit/s
WLAN-Standardi :WLAN-ac
Frekans: 5 GHz
Kanal genisligi :80 MHz
Router bilgileri:
FRITZ!Box 7490 ( türkiyede satilmiyor bildigim kadariyla)
Wlan baglanti hizlari
- WLAN AC 5Ghz1.300 MBit/s
- WLAN N 2.4 ghz 450 MBit/s
internet hizini yükseltirsem ayni markanin bir üst model routerlarindan kullanirim muhtemelen ISP sözlesmeyle birlikte veriyor bunlari cünkü onun özellikleride
AVM FRITZ!Box 7590
1.733 (5 GHz)
800 MBit/s (2,4 GHz)
bu bilgilere göre asusun bu wireless kartini almak mantiklimi? kullanan varmi? alternatif öneren yada sorun yasarsin kablo cek diyen? powerline kullanmayi daha mantikli bulan?
yorumlari beklerim
ürünle ilgili linkler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
------------
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.