Bu sebepten foruma yazmaya ara verdim... Olmayan veya tam gerçeği yansıtmayan konular türemeye başladı ve doğru olanı yazmak da fayda etmiyor... ? Akıntıya kürek çekmenin anlamı yok artık.Elektrikli ve elektronik ürünlerin bozulması olağan bir durum hepimizin başına gelebilir fakat son zamanlarda uzak durun almayın vs gibi başlık ve mesajlar forumda sanki çoğalmaya başladı
Usta teknolojiyi kullanmayı bilmek gerekiyor.bulunduğunuz bölgede suyun kireç oranı nedir. rezistans çok aşırı kireçlendiyse üzerindeki harareti atamayacak haliyle rezistans muhafazasını eritecek.dolayısıyla bugibi durumlar oluşacaktır.
Evet bazı üreticiler diyafram kalitesini çok düşürdüler o da doğru
Bu da yeni moda oldu, şikayeti yaz, markayı göm sonra ortadan çekil, acaba diyorum forumumuza karşı bir hamle mi bu, bizi markalarla karşı karşıya mı getirmeye çalışıyor birileri, kafamda deli sorular. (Konu sahibini tenzih ederim genel bir yorum yapıyorum, açıklamayı yaparsa bu mesaj silinsin lütfen)Biz, şu durumda halen ürünün neresinin patladığı, nasıl patladığına dair hangi görüşlerin yetkililer tarafından bildirildiği ve hangi gerekçe ile garanti dışı bırakıldığı ve neden yasal yollara başvurulmadığının cevabını bekliyoruz.
Bu da yeni moda oldu, şikayeti yaz, markayı göm sonra ortadan çekil, acaba diyorum forumumuza karşı bir hamle mi bu, bizi markalarla karşı karşıya mı getirmeye çalışıyor birileri, kafamda deli sorular. (Konu sahibini tenzih ederim genel bir yorum yapıyorum, açıklamayı yaparsa bu mesaj silinsin lütfen)