Diridiri06
Süper Üye
- 7 Eki 2019
- 519
- 33
Şimdiden teşekkürler Allah herkesin gönlüne göre versin
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.hayırlı olsun güle güle kullanin.
Motoru çok sevsemde kullanmak ülkemizdeki trafik bilinci nedeniyle çok sıkıntılı.
Vitesli motor hiç kullanmadım ama scooter tecrübem oldukça fazla.Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
Fireni karıştırdım ilk denemede arka yerine ön firene basmışım. elim gaza dokunuyor motor havaya kalkıyor motorun altında kaldım. çok fena oldu Sota Başkan bisiklet kadar kolay olur sanmıştım sürmesi
Gazın ordaymış arka firen sağda ben sola bastım hep. sormadım başta ön arka fren nerde diye küçük motordu, ama gaza dokunca şahlanıyordu motor resim buldum bunlardan.Vitesli motor hiç kullanmadım ama scooter tecrübem oldukça fazla.
çok şükür kaza belaya karışmadım ama bu kaçırarak oldu.
yol benim diyerek bu ülkede motor kullanirsan 4 kolluya erken binersin.
Aynen bende aynı hatayı yaptım panikle ön frene basmisim durdugum yerde yan yattım çoluk çocuk şükür birşey olmadı kimseye sonra arastirdimki ön frene basildigi zaman motor yan yatmaya megilleniyormuşHayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
Fireni karıştırdım ilk denemede arka yerine ön firene basmışım. elim gaza dokunuyor motor havaya kalkıyor motorun altında kaldım. çok fena oldu Sota Başkan bisiklet kadar kolay olur sanmıştım sürmesi