Aarslan
Aktif Üye
- 26 Eyl 2018
- 220
- 33
Merhaba değerli ustalar yardımınıza ihtiyacım var.İki arızalı monitör var biri yeğenimin diğeri benim 3-4 yıldır kenara koyup bıraktığım monitör.Yeğenim birkaç elektronik tamircisine gidip sorduğunda "onu bilgisayarcı tamir eder benim işim değil diyenden tutun sadece monitörün içini 100tl ye açarız" diyen birkaç elektronik dükkan sahibi diyebilecegim şahıslar ile karşılaşmış.Güvenilir adres olarak bende konuyu sizlere sorup yardım almak istedim.
İlk olarak benim bozulunca 3-4 yıldır kenara koyup bıraktığım monitörün sorununu anlatayım.
Lg w1934s marka modelinde monitörüm ekran 4-5 sn çalışıyor sonra görüntü gidiyor ama monitör power ışığı açık görünüyor resimlere ekledim kart resimlerinide ekliyorum samsunda referans verebileceğiniz usta varsa ona getireyim yoksa eğer sorun kartta ise kartı söküp kargo ile sizlere göndereyim.
2.
3.
1.
İlk olarak benim bozulunca 3-4 yıldır kenara koyup bıraktığım monitörün sorununu anlatayım.
Lg w1934s marka modelinde monitörüm ekran 4-5 sn çalışıyor sonra görüntü gidiyor ama monitör power ışığı açık görünüyor resimlere ekledim kart resimlerinide ekliyorum samsunda referans verebileceğiniz usta varsa ona getireyim yoksa eğer sorun kartta ise kartı söküp kargo ile sizlere göndereyim.
2.
Son düzenleme: