Arızalı arçelik led tv

E Çevrimdışı

erdem215 

Aktif Üye
3 Eki 2018
103
37
İyi akşamlar, 2014 yılında almış olduğum A32LB-4310 tv geçen yıl garanti bitimine kala arıza yaptı, önce ekranı değişti ardından 2 hafta sonra tv izlerken görüntü gidip gelmeye başlamıştı televizyona hafifçe vurunca belli bir müddet çalışıyor yine kapanıyordu, tekrar servise verdim içinde hatlarını yeniledik dediler garantiden yapıldı aradan belli bir süre sonra yine aynı sorunu yapınca garantisi de bittiğinden yaptırmadım köşeye kaldırdım.

Gittim bir tane regal 32r4020h aldım onunla mutlu mesut yaşamaya başladık, ancak tek televizyon olmuyor geçenlerde arçeliği kutusundan çıkardım diğer odaya koydum birkaç gün kapanmadan sorunsuz çalıştı ardından yine görüntü gitti, şimdi bu televizyonu sorunsuz çalışır hale getirmek istiyorum ancak bir daha aynı arızayı yaşamak istemiyorum, nerede yaptıracağım konusunda kararsızım arçelik servisine gittim şikayetimi belirttim led seti değişimi yapılır 160-200 arası ücreti olur dendi ancak televizyon başka bir şubeye yollanacak bir hafta sonra geri gelirmiş, bunun üzerine mahallemizdeki uydu çanak kurulumlarını yapan elektronikçi arkadaşa gittim sordum 100 liraya hallolur dedi, benim için en garanti çözümü kim sağlar tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.

Geri
Üst Alt