Arçelik tv yazılımı

F Çevrimdışı

fatih ÇÜTER

Yeni Üye
18 Eyl 2020
22
23
IMG_20220313_143156.jpg
.
Televizyonun güncel yazılımını bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Arçelik yazılım indirme server yine devre dışı bırakılmış ara ara sitesinden seri no ile indirmeye çalışın.

Destek kesilmediyse ilgili yazılımı verecektir server kapalı yada tv'nize destek yok ara ara deneyin.

Serverin açık olduğu zamanı yakalarsanız indirebilirsiniz.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Arçelik server açılmış yukarıdaki TV'nin yazılımını indirdim 2017 ve 2020 olmak üzere 2 yazılım var.
İhtiyacı olan yüklesin diye link paylaşıyorum

2017

2020

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
407
46
Merhabalar bi arkadaşımda arçelik tv var sanırsam versiyon düşük olduğundan youtube ye tıkladığında açılmıyor şuanki üzerindeki mevcut yazılım sürümü J5GRMR..... V04.007.00 olarak görünüyor seri numarasıyla arçelik yazılım sayfasında arattığımda şu yazılımları buldu birisi V3 diğeri V5 kafam karıştı bunlardan hangisini yüklememiz lazım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler arçelik sayfasından tv seri numarası ile bulduğum yazılım versiyonları şunlar
GeçmişKullanma KılavuzuDosya
09-06-2014
10-05-2019
10-05-2019

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhabalar bi arkadaşımda arçelik tv var sanırsam versiyon düşük olduğundan youtube ye tıkladığında açılmıyor şuanki üzerindeki mevcut yazılım sürümü J5GRMR..... V04.007.00 olarak görünüyor seri numarasıyla arçelik yazılım sayfasında arattığımda şu yazılımları buldu birisi V3 diğeri V5 kafam karıştı bunlardan hangisini yüklememiz lazım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler arçelik sayfasından tv seri numarası ile bulduğum yazılım versiyonları şunlar
GeçmişKullanma KılavuzuDosya
09-06-2014
10-05-2019
10-05-2019
Normalde Vestel' de versiyon numaraları anakart üretim versiyonlarını da içerdiği için v4' e v5 yüklenmiyordu. Ancak eğer seri numarasından hatasız sorgulamayla bu sayfaya eriştiyseniz v5 yüklenecek olan versiyondur.

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
407
46
Normalde Vestel' de versiyon numaraları anakart üretim versiyonlarını da içerdiği için v4' e v5 yüklenmiyordu. Ancak eğer seri numarasından hatasız sorgulamayla bu sayfaya eriştiyseniz v5 yüklenecek olan versiyondur.
Teşekkürler ustam tvdeki şuanki yazılım V4... V5 yüklersem sıkıntı çıkarmaz heralde dimi peki bu yazılımı yükkediğimizde youtube çalışacakmı diğer Smart uygulamaları kullanabilecekmiyiz

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
Teşekkürler ustam tvdeki şuanki yazılım V4... V5 yüklersem sıkıntı çıkarmaz heralde dimi peki bu yazılımı yükkediğimizde youtube çalışacakmı diğer Smart uygulamaları kullanabilecekmiyiz
Uyumlu olduğuna emin olmanız lazım.
Yoksa TV'ye yazılım atılması gerekebilir.

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
407
46
Ustam çok teşekkürler v5 yazılımını yükledim birsürü Smart uygulamalar geldi fakat youtube gelmedi farklı bir uygulama var youtube video diye bir uygulama var onada giriş yapınca bazı videoları oynatıyor exxenspor videolarını açmıyor sebebi nedir acaba bu youtube video olan normal youtubeyle aynımı yoksa farklı bir uygulamamı youtubedeki tüm videolarıizleyebilmemiz ne yapmamız lazım youtube için özel bir yazılımı varmıdır arçelik in

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ustam çok teşekkürler v5 yazılımını yükledim birsürü Smart uygulamalar geldi fakat youtube gelmedi farklı bir uygulama var youtube video diye bir uygulama var onada giriş yapınca bazı videoları oynatıyor exxenspor videolarını açmıyor sebebi nedir acaba bu youtube video olan normal youtubeyle aynımı yoksa farklı bir uygulamamı youtubedeki tüm videolarıizleyebilmemiz ne yapmamız lazım youtube için özel bir yazılımı varmıdır arçelik in
Muhtemelen yoktur ,box alınabilir durumu uygunsa :ok

Geri
Üst Alt