teşekkür ederim fakat burada hatalar yazmıyor.k.klavuzu aşağıda
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
düğmeye bastığım an cezveyi tutuyor sonra hemen bırakıp kırmızı ışlık yanıp sönmeye başlıyor.Yaşadığınız sorun nedir belki basit bir sorundur k.klavuzları arıza varsa yardımcı olmaz..
düğmeye bastığım an cezveyi tutuyor sonra hemen bırakıp kırmızı ışlık yanıp sönmeye başlıyor.Hata yazmaz bu kullanma klavuzu rezistans anahtar termostat var makinada .
Sıkıntı ne makinada sorunu yaz ona göre yardımcı olalım klavuzla olacak iş değil
cezve haznesinin üzerinde bulunan sensörü nemli bezle temizleyin.düğmeye bastığım an cezveyi tutuyor sonra hemen bırakıp kırmızı ışlık yanıp sönmeye başlıyor.
Temizledim malesef bir değişiklik olmadıcezve haznesinin üzerinde bulunan sensörü nemli bezle temizleyin.
teşekkür ederim garantisi yok söküp bakıcaz artık inşallah parça bulabilirim.Termostat arızasına benziyor garantisi varsa servise gönderin içinin açılıp bakılması lazım.
işyerinde bizde kullanıyoruz coğunlukla sensör kaynaklı oluyor ama kiliteleme mekanizması sorun verebiliyor.Temizledim malesef bir değişiklik olmadı
Kalaylatma bakalım ne oluyorBenim bakır cezve hiç hata vermiyor gözünü sevdiğim çok kaliteli mal yapmışlar
Ben hep kalaylıyorum ondan hata vermiyordurKalaylatma bakalım ne oluyor
kalaylama işini öğrensem tüm tencere,tavayı bakırla değiştiririm.Ben hep kalaylıyorum ondan hata vermiyordur