Arcelik Bulasik Makinasi

O Çevrimdışı

OqDaYy

Aktif Üye
23 Eki 2023
60
36
Arkadaşlar Makina Kapaliyken Bu Yerden Surekli su Damlıyor Sabah Makinaya Bulasik Koyim dedim İci Göl Olmuştu Daha 2 aylik Bulasik Makinasi Çözümü Varmi Servismi cagirim?

Screenshot_2024-11-28-16-47-48-723_com.mxtech.videoplayer.pro.jpg

O Çevrimdışı

OqDaYy

Aktif Üye
23 Eki 2023
60
36
Selenoid sıkıntısı gibi.
Zaten 2 aylık. Hiç ellemeyin çağırın servisi. Sonra siz ellediniz biz de garatiyi çortlattık yapmasınlar. :ok
Cihazi servise Vermiştim Vermeden Önce Her yerini Video cektim Ve 3 defa Uyardim Vidasi Bile Açılmasın diye Uyardim Makina Bana Geldiğinde Daha Beter Haldeydi Ayrica Farkli Vida Takilmisti Videolari Genel Merkeze Bildirdim Elimdeki Video Kanitlarim ile THH basvurup Maddi Ve Manevi Tazminat Acacagimi Ve elimdeki Dilekce Örnegini Gösterdim Hem Camasir makinasi Hemde Bulasik Makinasini Degişim İstedim Ürünler geldigi Gunden beridir Problemliydi Serviscilerde Kurcalayinca Hic Kullanilmaz hale geldi. 15 Dakika Gecmeden İstanbul Genel Merkez Degisim Musteri Hizmetleri aradi Para İadesimi Degissimi dedi Degisimdedim 2 Ürünümde Hayirlisi İle Yolda Geliyor. 2-3 Aydir Bu Cihazlarin sorunu İle Ugrasip durdum hatta Kayitli Bir Kac Konum Bile Var Site de Mevcut .
Sorunum Cozuldu cok sukur Tesekkurler hersey için arkadaşlar.

Dipnot - Servise Verirken Mutlaka Heryerini Videoya Çekin Cihazlarinizin Ne olur ne olmaz.

IMG_20241201_0026002b30fada8782e750.jpg
IMG_20241201_0025005a66f81e2ffa026d.jpg

Son düzenleme:
R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
717
50
Cihazi servise Vermiştim Vermeden Önce Her yerini Video cektim Ve 3 defa Uyardim Vidasi Bile Açılmasın diye Uyardim Makina Bana Geldiğinde Daha Beter Haldeydi Ayrica Farkli Vida Takilmisti Videolari Genel Merkeze Bildirdim Elimdeki Video Kanitlarim ile THH basvurup Maddi Ve Manevi Tazminat Acacagimi Ve elimdeki Dilekce Örnegini Gösterdim Hem Camasir makinasi Hemde Bulasik Makinasini Degişim İstedim Ürünler geldigi Gunden beridir Problemliydi Serviscilerde Kurcalayinca Hic Kullanilmaz hale geldi. 15 Dakika Gecmeden İstanbul Genel Merkez Degisim Musteri Hizmetleri aradi Para İadesimi Degissimi dedi Degisimdedim 2 Ürünümde Hayirlisi İle Yolda Geliyor. 2-3 Aydir Bu Cihazlarin sorunu İle Ugrasip durdum hatta Kayitli Bir Kac Konum Bile Var Site de Mevcut .
Sorunum Cozuldu cok sukur Tesekkurler hersey için arkadaşlar.

Dipnot - Servise Verirken Mutlaka Heryerini Videoya Çekin Cihazlarinizin Ne olur ne olmaz.

IMG_20241201_0026002b30fada8782e750.jpg
IMG_20241201_0025005a66f81e2ffa026d.jpg
Eh, gelmiş geçmiş olsun, sağlıklı günlerde kullanın.

Geri
Üst Alt