Arçelik Bulaşık Makinası Tuşları Yazıları 9 Ayda 2 Defa Silindi Degişim Kabul Etmediler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OqDaYy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    @sota

OqDaYy

Aktif Üye
Puan 18
Çözümler 0
OqDaYy
Merhaba Arkadaşlar Arcelikten 10 Ay Önce Arçelik 6444 OK I 4 Programlı Bulaşık Makinesi Aldim İlk Ayda Yazilari Siliniyor Diye Ön Paneli Degiştirdiler Sonra Bugün Yeniden Silindi Ve Kayit actim Bu Ürünün Ayipli Bir Ürün Oldugunu Dile getirdim Degişim Talep ettim Genel Merkeze Bildirdiler Lakin Bulundugum Bölgedeki Servis Saglayicisi Bana Kıllık Olsun Diye Boşuna Uğraşmayin Bu şekilde Degişim Olmaz Yüzelsel Sorunlarda Motor Ve İç Aksam Arizalari Sorunluysa Ancak degisim Talep edersiniz dedi. Dalga Gecer gibi Yüzüme Kapatti Suanki Parca Degisim Talebinizide İptal ettim dedi. Arkadaşlar Söylermisiniz Nasil Bir Yol Cizmem gerek Tuketici hakem heyetine basvuracagim Bana yol gösterin Lütfen.

yaşadığınız problem cihazın çalışmasına engel değil değişim kararı verilmeyebilir fakat ayıp oranında indirim yapılması muhtemel.

yaşadığınız problem cihazın çalışmasına engel değil değişim kararı verilmeyebilir fakat ayıp oranında indirim yapılması muhtemel.
Tamam Hocam Panelin degişmesini bekliyorum Sürec Tanamlanirsa Buraya Yazarim Teşekkurler Sota

Yenisini Gelip Taktilar Şuan Sorun Yok

Geri
Üst Alt